Sådan kan du tjene penge på Bitcoin mining

Når du miner efter bitcoins, er der mulighed for at tjene penge. Dette sker ved, at netværket belønner nemlig de mennesker, som miner nye bitcoins og dermed verificerer transaktionerne. Blandt andet får minerne nye bitcoins, men derudover bliver de også belønnet via transaktionsgebyrerne. Hagen er dog, at det kun er den ene miner, som først finder frem til svaret på den givne algoritme, der får belønningen. Det kan derfor betale sig at fordybe dig i Bitcoin mining.

Sådan miner du

For at kunne mine efter Bitcoin skal du enten købe eller leje en hardware, der er specialudviklet til Bitcoin mining. Der findes forskellige muligheder her, men det er vigtigt at du overvejer din økonomiske situation. Denne type computerudstyr samt hardwaren i sig selv kan være meget dyr, hvorfor mange privatpersoner vælger at leje hardwaren i første omgang.
Med en specialudviklet hardware til Bitcoin mining vil du have mulighed for at prøve op til flere milliarder af forskellige beregninger i sekundet for at finde frem til svaret på en given algoritme og dermed finde nye bitcoins. Det kan tage alt fra 5 minutter til flere timer at finde den rigtige løsning. Dog ligger gennemsnitstiden på ti minutter.

Fremtiden for mining

Fremtiden for Bitcoin mining kan være svær at forudsige. Det er i dag meget populært at handle med kryptovaluta, og det kan muligvis blive endnu mere populært, men der er selvfølgelig også muligheden for, at markedet kollapser, og man derved ikke længere kan tjene penge på mining. Dog bliver det efter sigende først i år 2150, at den sidste bitcoin vil blive minet. Det betyder altså, at fremtiden for Bitcoin mining ser lys ud de næste mange år. En anden positiv ting for Bitcoin mining er, at der helt sikkert vil blive udviklet en eller flere mining hardwares, som både vil være mere effektive og ikke mindst strømbesparende, i forhold til dem vi kender til i dag.
Du kan læse meget mere om Bitcoin mining og fremtiden for dette lige her.