Sådan køber du Bitcoins på nettet!

Bitcoins og kryptovaluta har allerede vundet stort indpas hos stort set alle aldersgrupper og sociale baggrunde i Danmark. Dette kan garanteret tilskrives den massive mediedækning, der på godt og ondt har beskrevet den smarte fremtidsvaluta med både rosende og formanende ord. Uanset om man er for eller imod udbredelsen af Bitcoins, så er der ingen tvivl om, at de kommer til at sætte præg på fremtidens valuta og udformningen af denne. Hvis du gerne vil med på fremtidsvognen, så vil vi herunder beskrive, hvordan du kan købe de eftertragtede, virtuelle guldmønter på nettet!

Køb Bitcoins med dit kreditkort

Den klart nemmeste metode til køb og salg af Bitcoins er med dit kreditkort – en mulighed, som er rimelig ny i forhold til Bitcoins. Denne metode betyder, at du ikke selv står for køb og salg af den virtuelle valuta, men overlader den besværlige proces til et firma, der er specialiseret i dette. Dermed betaler du beløbet direkte til tredjeparten, som således hjælper dig med at købe Bitcoins til markedskursen. Hvis du vælger denne købsproces, så vil du normalt opleve mellem 2 og 5 % kommission, som betaler de omkostninger og den tid, som tredjeparten bruger på transaktionerne. Dette er dog i mange tilfælde en billig pris at betale for den lette tilgængelighed, som Bitcoins ikke ligefrem er kendt for at tilbyde!

Køb Bitcoins via Bitcoin-børserne

Hvis du ikke er tryg ved, at en tredjepart skal foretage transaktionerne for dig, så kan du også vælge selv at stå for køb og salg af Bitcoins. Dette involverer dog en noget mere besværlig proces, som vi vil give dig en kort guide til her. Først og fremmest skal du have en Bitcoin Wallet, der fungerer som din digitale pengepung. Denne kan fås hos mange forskellige firmaer, der både tilbyder gratis og betalte løsninger – her kan du vælge, hvad du synes. Herefter skal du købe Bitcoins gennem én af de mange Bitcoin-børser. Her handler det i høj grad om at Google de forskellige børser for at se, hvilken der er mest troværdig – nogle børser er tidligere blevet taget i snyderi, men en hurtig søgning vil straks kunne fortælle dig dette. Gennem denne børs kan du både sælge og købe Bitcoins til markedsprisen og mod et lille gebyr pr. transaktion. Sådan fungerer Bitcoin-handel i store træk, hvis du selv skal stå for det – vi vil klart anbefale dig den første løsning, da den simpelthen er lettere og mere gennemskuelig!