Ting du kan lave, hvis flyet er forsinket

For mange mennesker er flyforsinkelser en del af arbejdsdagen, hvorimod det for andre er noget, der står i vejen for drømmerejsen. Flyforsinkelser kan være irriterende, men de kan også give dig mulighed for at lave noget. Herunder kan du læse mere om, hvordan du kan fordrive tiden, hvis dit fly er forsinket, og du har pakket din håndbagage rigtigt.

Du behøver ikke at kede dig

Planlæg rejseaktiviteter
Det kan godt være, at da du kom til lufthavnen, der følte du dig klar til at komme på ferie, men nu hvor du alligevel skal vente på flyet lidt længere tid, end du havde regnet med, så kan du vælge at udnytte tiden og planlægge jeres rejseaktiviteter. Du kan vælge at undersøge, hvilke seværdigheder, oplevelser og restauranter, der vil være det sted, du skal hen. Derved kan du ordne nogle ting, som du ikke behøver tænke på når du ankommer til din destination.

Arbejde
Hvis du har pakket din bærbar computer i håndbagagen, så kan du vælge at udnytte ventetiden ved at få arbejdet lidt (det kommer selvfølgelig an på, hvilket arbejde du har). På den måde er du produktiv og kan slappe ekstra meget af, når du ankommer til din feriedestination.

Læse
Hvis du gerne vil læse for at fordrive tiden, så findes der forskellige muligheder. Hvis du har pakket en fysisk bog hjemmefra, så har du hurtigt løsningen ved hånden. Det kan også være, at du frygtede en fysisk bog ville blive for tung i håndbagagen, så i stedet har du et elektronisk apparat med, og herpå kan du nemt finde e-bøger frem og bare gå i gang med at læse eller lytte til en lydbog.
Det kan også være, at du ikke er den store læsehest. Hvis dette er tilfældet, så vil det være muligt for dig at købe et blad ude i lufthaven.

Søg erstatning

Hvis dit fly er mere end 3 timer forsinket, så bør du søge erstatning. Du kan søge erstatning, hvis dit fly er forsinket, aflyst eller blevet overbooket. Dette kan du læse mere om her.

Skriv et svar