Fibernet til dit erhverv

At have hurtigt internet, er nærmest blevet en nødvendighed for at kunne have en velfungerende virksomhed. Internet der er for langsomt, danner hurtigt irritation for dem der sidder og venter på, at de kan få gjort deres arbejde. Derudover giver det spildtid, hvilket ikke er godt for nogle virksomheder. Det er derfor vigtigt, at man vælger det helt rigtige internet til sit erhverv, så man undgår dette. Når du skal ud og vælge internet til dit erhverv, er det en god ide at købe internet med hastighedsgaranti. På den måde er du altid sikret en stabil hastighed, uanset hvad.

 

Fibernet eller almindeligt bredbånd?

Det kan være svært at vide hvad man skal vælge til sit erhverv af fibernet og almindeligt bredbånd, begge typer leverer jo internet, så skal man ikke bare vælge den billigste løsning? Det skal man ikke, hvis man vil have hastighedsgaranti. Vælger du fibernet erhverv, er du netop sikret denne hastighedsgaranti. Fibernet bliver leveret gennem lyslederkabler. Dette giver mindre modstand, når det skal leveres til dit erhverv, da signalet bliver transporteret gennem lys, hvilket giver en høj hastighed. Her kan du altid regne med en høj hastighed og et stabilt signal. Vælger du derimod almindeligt bredbånd, kan du kun regne med en gennemsnitlig hastighed, da signalet bliver forringet, jo flere der bruger internettet på samme tid. Hvilket ikke er idealt for en virksomhed. Dette skyldes, at almindeligt bredbånd bliver leveret gennem kobberkabler, og der kan derfor opstå modstand.

 

Det skal du være opmærksom på

Det er vigtigt, at du er klar over, hvad I bruger internettet til. Sendes der blot mails, eller downloades og uploades der også ofte store filer? Derudover skal du vide, hvor mange I bruger internettet på samme tid. Når du er klar over disse faktorer, kan du vælge den hastighed, der passer til netop disse behov. På den måde, kommer du ikke til at betale for meget, for en for høj hastighed. Samtidig kommer du heller ikke til at opleve denne irritation og spildtid, ved at vælge en hastighed der er for langsom, og dermed ikke dækker dine behov.

Skriv et svar