Gode råd til indretning af stuen

Stuen er et af de rum i boligen, man befinder sig allermest i, og det er herfor meget vigtigt, at stuen også bliver indrettet på en god og fornuftig måde, således den funktionelt fungerer, mens den samtidigt skal se hyggelig og indbydende ud. Uanset om man i stuen skal se fjernsyn, lave fodbold betting, læse en bog, drikke et glas vin med vennerne, have børnenes venner på besøg og lignende, er det vigtigt at have indrettet stuen fornuftigt. Det kan være forholdsvist svært at indrette stuen på en fornuftig måde, især i tilfælde af at det er første gang, man står for at skulle indrette stuen. Man skal både være i stand til at finde nogle møbler, der passer ind i forhold til at kunne rumme antallet af beboer og gæster i stuen, mens de også skal passe i det indretningsmæssige perspektiv.

Ny sofa tilhørende fleksibelt sofabord er vigtige elementer

En vigtig bestanddel i mange stuer er sofaen, og denne er også vigtig, da det for mange er her, man tilbringer mange fritimer, hvor der for alvor skal slappes af. Derfor er det vigtigt at finde en sofa, der er komfortabel at ligge og sidde i, så man både kan se tv, læse bøger, sidde med computeren osv. Hvis man er lidt smart og gerne vil slå to fluer med et smæk, kan man vælge at erhverve sig en sovesofa til stuen, da denne er meget fleksibel og fungerer rigtig godt, hvis man sommetider får overnattende gæster på besøg og ikke har plads til et gæsteværelse. Disse findes der også forskellige varianter af, og det er i henhold til det indretningsmæssige vigtigt at overveje sofaens farve, form og stof, således man får en sofa, der passer ind og føles komfortabel at sidde i. Det kan også være en god ide at have et sofabord, hvilket ikke behøver at være andet end blot et mindre bord med plads til nogle få glas, tallerkner, skåle og lignende til de hyggelige aftener i stuen.

Giv stuen nyt liv med en omgang maling

Hvis man er tilfreds med indretningen i sin stue, men tænker man alligevel, at der mangler noget liv og fornyelse, er der flere forskellige ting man kan gøre. Man kan skifte gardiner, købe nye lamper eller lignende, således man på den måde får noget fornyelse. Det er også muligt at lave en lidt større omvæltning, hvilket eksempelvis kunne være i form af en omgang maling, som virkelig kan give stuen et nyt liv. Dette gør sig især gældende, hvis man føler, at væggene har mistet farven, stuen er blevet for mørk eller lignende, hvor en omgang med maling og pensel kan gøre underværker. Vil man gerne gøre stuen lidt mere lys, kan det være en fordel med nogle lysere farve på væggene, da disse i højere grad vil være i stand til at reflektere det lys, der kommer ude fra, fra lamper og lignende, hvilket i høj grad giver et lysere rum.

 

Minimum 18 år – StopSpillet: 70 22 28 25 – ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt