5 smarte elektriske løsninger

Elektronik kan bruges til mange ting, og det kan faktisk også spare dig for en del besvær og hårdt arbejde i hverdagen. Lad de smarte el-redskaber hjælpe dig til et nemmere liv.

Elektrisk citruspresser

Der findes ikke meget bedre end et glas friskpresset appelsinjuice. Nu slipper du endelig for at ase og mase med de mange appelsiner, du så gerne vil presse saften ud af, så du kan få frisk og lækker appelsinjuice hver morgen. Den elektriske citruspresser klarer det hele, så du undgår sved på panden, når du skal bruge oceaner af kræfter på at presse hver enkelt appelsin. De bedste elektriske citruspressere er har forskelligt udstyr, så du kan presse alle typer citrusfrugter.

Elektrisk cigaret

En e-cigaret minder på mange måder om en normal tobakscigaret, men den er både sundere og billigere. Fordelen er desuden, at udvalget af e-cigaretter er så stort og udbredt, at du kan få alle de smage og alt det smarte udstyr til din e-cigaret, du drømmer om. De elektriske cigaretter fås både med og uden nikotin, så du kan tilpasse den efter dine behov.

Elektrisk fluesmækker

Om sommeren vrimler det med flyvende insekter af alverdens slags, og det er ikke dem alle, du har lyst til at komme i nærheden af. Med en elektrisk fluesmækker slipper du for at rende forvildet rundt og jagte myg, fluer, bier, hvepse og andre insekter, men kan tålmodigt vente på, at de kommer til dig. Insekterne bliver dræbt, så snart de rammer nettet og efterlader ikke spor efter sig. Sørg for at finde en elektrisk fluesmækker med så tæt en net, at insekterne ikke kan undslippe.

Elektrisk vejrstation

Med en elektrisk vejrstation kan du både holde øje med temperaturen og luftfugtigheden, som den er lige i øjeblikket. Med de nyeste elektriske vejrstationer kan du tilkoble op til flere sensorer, som kan placeres i forskellige rum og udendørs, så du kan få det fulde overblik over klimaet både indenfor og udenfor.

Elektrisk tandbørste

En elektrisk tandbørste vil forbedre din børstning med flere niveauer, i forhold til det du er vant til. El-tandbørsten er især god til dig, der har tendens til at trykke for hårdt, når du børster med en gammeldags tandbørste uden el. Den elektriske tandbørste sikrer nemlig, at du aldrig slider på dine tænder, fordi tandbørstningen stort set sker helt automatisk. Det eneste, du skal sørge for, er, at alle dine tænder bliver ramt af børsten.