Brug foråret på de små boligprojekter

Hvis du har planer om snart at opdatere din bolig enten ved en renovering eller med ny dekoration er foråret et perfekt tidspunkt til at friske boligen op med små boligprojekter. I denne artikel har vi samlet et par tips til, hvad du fx kan gøre i løbet af foråret for at opdatere din bolig.  

 

Bring foråret ind i din bolig

Det første boligprojekt du kan kaste dig ud i, er at bringe foråret ind i din bolig. Efter en lang vinter, hvor vi har brugt meget tid indendørs, er det en god idé at friske boligen op med lidt ny dekoration, der kan være med til at skabe en unik forårsstemning i din bolig.

En af de bedste ting du kan gøre, for at friske din bolig op, er at finde lidt ny maling til væggene, gerne i lyse farver.

Ny maling gør en kæmpe forskel for en bolig og kan få dit hjem til at føles helt nyt. Samtidig kan du ved at vælge en ny farve til væggene, gøre dit hjem mere personligt.

Du kan samtidig find lidt ny dekoration til boligen, som kan være med til at gøre dit hjem mere personligt og ikke mindst bringe foråret ind i din bolig.

Du kan fx kigge efter et par flotte Damask duge i forårets farver, som kan pynte i spisestuen eller på sofabordet. Hvis du sammen med en flot dug finder nogle flotte dækkeservietter, er du godt på vej til at dekorere dit hjem på en flot måde og dermed skabe et mere personligt hjem.

 

Gør haven klar til sommer

Et andet boligprojekt, som er absolut perfekt til foråret, er at gøre haven klar til sommer. I løbet af foråret bliver det hele grønt udenfor og det gælder derfor om at komme ud og nyde forårsvejret, hvilket du fx kan gøre ved at plante lidt nye blomster eller på andre måder gøre lidt ekstra ud af haven.

Du kan fx plante nye bede og finde buske til at skabe din helt egen personlige have.

Det er også en god idé at skabe et sted i haven, hvor du har mulighed for at sidde, når sommeren kommer. Du kan fx lave en lille terrasse i haven, så du har mulighed for at sidde ude, når vejret bliver varmere.

Du kan også bruge tid på at lave en fantastisk have til børnene, som de kan bruge en masse tid på om sommeren.

 

Gem de store renoveringer til sommeren

Hvis du har planer om større boligprojekter som fx renovering af nogle rum i boligen, er det en god idé at vente med dem til sommeren.

Det skyldes at de fleste har mere overskud i sommeren, og det er derfor nemmere at have overblik til større boligprojekter.

Hvis du fx skal have renoveret køkkenet, kan du planlægge renoveringen til at ske imens du fx er i sommerhus, så det ikke kommer til at påvirke din hverdag alt for meget.

Det samme gælder mange andre boligprojekter. Det kan fx være, hvis du skal have gjort det nemmere at komme rundt i boligen med en elektrisk kørestol eller andre større boligprojekter.

Du kan dog med fordel starte planlægningen af boligprojekterne i løbet af foråret, så du på forhånd har aftalt med håndværkere og andre hvornår de skal komme og udføre arbejdet.

Skriv et svar