Tag på kulturrejse og kom tæt på lokallivet

Har du været ude at rejse en del tidligere, men synes aldrig der er mulighed for at komme helt tæt på kulturen og lokallivet, de steder du har været? Så kan du med fordel tage på en kulturrejse, hvor rejselederne gør det muligt at høre om spændende beretninger fra befolkningen, og du kan se steder, som du ikke ville have set på en traditionel rejse. Se Viktors Farmors kulturrejser her.

 

Fordele ved at tage på kulturrejser

Det er ikke alle rejsebureauer, der har ressourcerne og bekendtskaberne til at komme helt tæt på befolkningen og kulturen. Men der er heldigvis nogle, der har, som du kan blive en del af. Disse kaldes for kulturrejser. Her kan du få indblik i lokale kulturer og spændende traditioner. Du kan høre indfødte berette fortællinger fra det virkelige liv. Da vil du udover souvenirers også få historie og viden om kulturen med hjem i bagagen. Du vil få en forståelse for en anderledes kultur og måske lade dig inspirere af den i din hverdag, når du kommer hjem igen.

 

På kulturrejser vil du få din eventyrlyst stillet og kan rejse til næsten hvor som helst hen i verden. Du har mulighed for at komme på grupperejser, hvis du vil opleve nye steder med nye mennesker og få nye venskaber. Du vil lære en masse om dig selv og om andre, som vil udvikle dig som mennesker.

 

Hvor kan man tage hen på kulturrejser?

Du kan som nævnt komme utroligt mange steder hen på kulturrejse. Du kan for eksempel rejse til:

 

  • Mellemøsten
  • Asien
  • Afrika
  • Europa
  • Sydamerika

 

Tager man et sted som Mellemøsten, vil du få indsigt i en meget anderledes kultur end den danske. Her kan du for alvor få øjnene op for nye horisonter, og hvordan man ellers kan leve livet på jordkloden. I Mellemøsten er intet mindre end 3 verdensreligioner opstået:

 

  1. Islam
  2. Zarathustrianisme
  3. Kristendom

 

Kristendommen er den religion, som de fleste i Danmark lever efter, så vil du vide mere om, hvordan den er opstået, og hvad den mere indebærer, kan du blive klogere på en rejse til Mellemøsten, hvor det hele startede. Derudover kan du se pyramider i Mellemøsten. Her er masser af historie, som du kan dykke ned i.

 

Derudover er der store eventyr, du kan se frem til, hvis du tager på kulturrejse til Afrika. Her kan du komme med på savannen og opleve de vilde dyr tæt på. Men faktisk er Afrika meget mere end det. Du kan blandt andet opleve Cape Town, som siges at være en af verdens smukkeste byer. Eller hvad med Etiopien, som er et anderledes land i Afrika? Du kan også få indblik i historien om apartheid og Nelson Mandela. Skal du på opdagelse på kulturrejse denne sommer?

Skriv et svar