Firmaarrangementer skal også være sjove

Stressende teambuildingøvelser som presser dig langt ud af komfortzonen. Langtrukne oplæg og gruppearbejder om firmaets nye visioner og missioner. Minutiøse gennemgange af arbejdsgange og koordinationen mellem firmaets forskellige grupper. Hvordan lærer vi at spille bedre sammen og blive mere effektive i løsningen af vores opgaver? Firmaarrangementer ender ofte med at blive alt for lange og handle alt for meget om at opfylde topledelsens ønsker om mere kontrol og øget produktivitet. Glemt bliver desværre ofte det allervigtigste og mest grundlæggende – at få rystet gamle og nye medarbejdere godt og grundigt sammen i et festligt lag.

 

Fokus på sjove firmaarrangementer

Men der er ved at komme gang i en modtrend. Ledelser er begyndt at indse, at der er nok kæft, trit og retning i hverdagen, og at medarbejderne simpelthen har behov at slå sig lidt løs, når der en eller to gange om året er firmaarrangement. Personaleforeningerne har fået større budgetter og indflydelse på planlægningen af de store dage, og der er blevet mere fokus på hvordan man får arrangeret sjove firmaarrangementer. Et sted, hvor man for alvor mærker den nye trend, er på verdens ældste eksisterende forlystelsespark, Bakken, der ligger i den smukke Dyrehaven nord for København. Med 33 kørende forlystelser, et væld af sjove bold- og skydespil, flere festlige restauranter, barer og dansesteder og med de gamle traditionsrige underholdningsinstitutioner Cirkusrevyen og Bakkens Hvile er der få steder, der som Bakken kan byde firmaets medarbejdere på et anderledes sjovt og festligt firmaarrangement med udsigt til liv og glade dage.

 

På tidsrejse til Matador universet

Bakkens konsulenter har også masser af gode alternative idéer til den vigtige teambuilding. Hvad med f.eks. at komme en hyggelig tur rundt i Dyrehavens smukke natur i de klassiske hestevogne kombineret med en sjov dyst på viden om den gamle have og Bakkens fantastiske historie. Dysten kan så fortsætte måske med en femkamp i Bakkens mange skydetelte. En tidsrejse tilbage til den evigt populære tv-serie Matadors univers i Korsbæk på Bakken er også hurtigt blevet noget af et hit til firmaarrangementet. Her kan man f.eks. lægge ud med en forfriskning i Skjerns Magasin efterfulgt af et godt gammeldags dansk måltid mad på Postgården. Alt sammen med chance for at blive overrasket af en eller flere af de kendte figurer fra danskernes elskede gamle tv-serie.

 

Skriv et svar