Chris Froome klar til Touren som spilleselskabernes favorit

Spekulationerne omkring Chris Froomes deltagelse i årets Tour de France fik endelig sin afslutning i denne uge, da den kenyanske brite fik grønt lys til at starte – efter han angiveligt få dage tidligere skulle have været uønsket.

Nu er han bookmakernes favorit til at vinde.

Siden rytteren, der i øjeblikket er forsvarende mester i alle tre Grand Tours, afleverede en positiv dopingprøve i september sidste år, har et større tovtrækkeri været i gang. Nu er Team Skys kaptajn dog frikendt, hvorfor han også kan rulle ud på de franske landeveje i juli og svare sin gule trøje.

Det har omgående fået spilleselskaberne til at opdatere deres odds på den samlede vinder af løbet.

Før var Richie Porte, Nairo Quintana og Mikel Landa trekløveret, der så ud til at skulle kæmpe om førertrøjen. Men nu er Froome strøget ind fra venstre som løbets klare favorit. Faktisk giver spilleselskaberne ikke mere end odds 2,50, uanset om man kigger på danske eller udenlandske bookmakere. Danske Spil topper nemlig med 2,50 i skrivende stund blandt spilleselskaber for danskere, mens Bethards odds ligger højest på det europæiske marked.

Tror du ikke på, at Froome – der netop har vundet Giro d’Italia – kan følge op på den sejr, er der altså nu markant højere odds at hente på de nærmeste konkurrenter. Ingen har nemlig siden Marco Pantanis sejr i 1998 formået at vinde både Italien og Frankrig Rundt i samme år.

I skrivende stund er de 10 største kandidater til sejren Chris Froome, Richie Porte, Nairo Quintana, Mikel Landa, Vincenzo Nibali, Tom Dumoulin, Geraint Thomas, Romain Bardet, Primoz Roglic og Jakob Fuglsang.

Minimum 18 år – StopSpillet: 70 22 28 25 – ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt