Udskift din gamle bolig med en ny og funktionel en af slagsen

Der kan være mange gode grunde til, at man ønsker at flytte. Det kan skyldes, at man bor for dyrt, føler sig begrænset på plads eller noget helt tredje. Lige meget hvorfor du ønsker at flytte, bør du undersøge mulighederne.

Mange boligejere drømmer om en større og bedre bolig, men mange glemmer, at økonomien også skal være der. Spørgsmålet er altså ikke, om du kan få noget bedre, men om du har råd til noget bedre.

Overvej en andelsbolig

Der er fordele og ulemper ved at være henholdsvis boligejer og andelshaver. Om du skal vælge den ene eller anden løsning bør afhænge af din økonomi og andre relevante forhold. Det er ikke desto mindre vigtigt at pointere, at andelsboliger koster mindre, da man som bekendt kun køber en andel af boligen.

Det er generelt nemmere at låne penge til en andelsbolig end en ejerbolig af den simple grund, at andelsboliger koster mindre end ejerboliger. Mangler du vished om, hvor meget du kan låne til din kommende andelsbolig, så skal du vide, at du kan læse mere her. Du kan evt. benytte dig af deres digitale andelsboligberegner.

Funktionalitet og klimavenlighed er vigtige nøgleord

En funktionel bolig er kendetegnet ved, at den er indrettet på en sådan måde, at man kan få fuld udbytte af hver eneste kvadratmeter. Dette er en vigtig faktor, da det selvsagt ikke er attraktivt at købe en 200 kvm. stor bolig, hvis kun halvdelen af kvadratmeterne egner sig til beboelse.

Foruden funktionalitet er det klogt at stille skarpt på forbrug og klimavenlighed, som ligeledes er meget vigtige faktorer ved køb af en bolig. Optimalt set skal man gå efter en nyere bolig, som er godt isoleret og dermed skåner både pengepung og miljø. Den helt store udfordring ved at investere i en ældre bolig er, at de ældre boliger tit og ofte er udstyret med utætte vinduer og generel dårlig isolering. Dette går hårdt ud over din økonomi.

Indret et privat motionsrum til fordel for et hjemmekontor

Et ubenyttet rum i hjemmet kan bruges til mange ting. De fleste vælger at bruge rummet som hjemmekontor eller spillerum, men hvorfor ikke indrette et privat motionsrum, hvis du drømmer om at komme i form?

Skal du indrette et moderne og funktionelt motionsrum i dit hjem, så skal du gerne have minimum 15 kvadratmeter til rådighed, da træningsmaskiner og træningsudstyr trods alt fylder en smule. Leder du efter pladsbesparende maskiner og udstyr, så besøg hjemmesiden her. Sæt evt. prikken over i’et ved at indrette motionsrummet med en håndvask og et højtaleranlæg.

Skriv et svar