Bliv en haj til at spille på guitar

Hvis du ønsker at lære at spille på guitar, er det vigtigt, at du ved, hvordan du bedst kommer i gang. Det kræver selvfølgelig, at du har viljen og lysten til at lære at spille. Det kan nemlig være en længere proces inden, det hele sidder i skabet. Hvis du er helt grøn på området med musikinstrumenter, noder og så videre, vil du nemlig skulle bruge noget tid på de helt basale ting. Dernæst kommer så, hvad du skal spille på for, at du får den bedste spille oplevelse.

Typisk anbefales det at investere i en spansk guitar, når man er nybegynder. En spansk guitar er dog ikke bare en guitar. Der findes selvfølgelig forskellige modeller, og her er der mange nybegyndere, der vælger en C-series. Grunden til dette er, at guitaren først og fremmest er i den billige ende samtidig med, at den er af fin kvalitet. Derudover er den let at spille på. Der er dog nogle, der har svært ved at holde ved en spansk guitar, da den har et bredere gribebræt end for eksempel en western guitar. Der findes dog en løsning på dette, da det nu er muligt at få en C-series med smal hals. Her er gribebrættet 7mm smallere end en normal C-series guitar. Det betyder altså, at dig der måske har lidt kortere fingre, eller som er i tvivl om, det skal være en junior guitar eller ej, har mulighed for nemt at kunne spille på denne type guitar.

Vælg den rette guitar for dig

Det vigtigste er selvfølgelig, at du prøver dig frem og mærker efter. For at du kan spille godt, skal det nemlig også føles godt, og det kommer det kun til ved, at man prøver sig frem. Det kan også være, det er en CK-series, der vil være bedst for dig. Og måske du ønsker, at din guitar med tiden skal have pick up, så du nemt kan få forbindelse til en forstærker og dermed spille for et større publikum.

Skriv et svar