Tre ting man skal se i Vejle

Selvom Vejle måske ikke på forhånd lyder som den mest attraktive by, så er der faktisk flere steder at besøge, hvis blot man ved, hvad man går efter. Der er masser af ting at opleve i Vejle, og der foregår adskillige ting i lokalområdet. Hvis man har interesse for Vejle, kan man altså godt få tiden til at gå med at se, hvad der er at se – selv hvis man vil helt ned på lokalplan. Her er eksempelvis tre ting, som man kan se i Vejle.

 

Dyrehaven

Dyrehaven er et oplagt sted at besøge, hvis man har børn med, eller hvis man blot ønsker at gå sig en flot tur i naturen. Her kan man gå en utroligt smuk tur inde i naturområdet i parken, hvor der lever frie hjorte og andre dyr, som man kan komme til at se. Faktisk kan man komme helt tæt på hjortene, fordi de er så vante til mennesker, men selvom man kan komme tæt nok på til at klappe dyrene, må man dog ikke give sig til at fodre dem.

 

Givskud Zoo

Et andet sted, hvor man kan se spændende dyr og opleve naturen, er Givskud Zoo, som er en kør-selv safaripark. Man kan altså i egen bil komme helt tæt på de 70 forskellige dyrearter, som kan ses i den zoologiske have, og her er det desuden tilladt at fodre dyrene, hvis det er noget, som man har mod på.

 

Arkitektur

En af de ting, som man også møder i byen Vejle, er den utroligt flotte arkitektur, som findes flere steder rundt i byen. De arkitektoniske landemærker, som er placeret i Vejle, dækker blandt andet over bygninger som Bølgen og det nye Fjordenhus, der ligger helt ned til fjorden og er designet af den kendte kunstner Olafur Eliasson. Det er nogle af disse bygninger, som er med til at gøre havnepromenaden i Vejle til et rigtigt flot og populært sted at besøge.

 

Skriv et svar