En mægler, der er stærkt repræsenteret over hele landet

Når man skal investere, leje eller købe en erhvervsejendom, hvad enten der er tale om en grund, et lager eller et hotel, er det vigtigt, at man ved, hvad der rører sig i området. Derfor er det særligt attraktivt at handle med et firma, der har afdelinger landet over og derfor kender til både det lokale og det landsdækkende marked.

Måske er din/jeres virksomhed ikke kun aktiv i Danmark? Så er det en fordel at vælge en mægler med en samarbejdspartner, der koncentrerer sig om det internationale marked. Hvis det lyder rammende, kan du/I tage et kig på nogle ejendomme.

En pålidelig mægler

Det er vigtigt at finde en mægler, man kan stole på. For eksempel en, hvis medarbejdere ikke selv investerer i de bedste ejendomme eller sælger dem videre til sine venner eller til sin familie. Det bliver nemlig sværere at få de bedste lokaler, hvis ejendomsmæglerne selv har lov at investere i dem, da de altid vil være de første til at se dem.

Derudover er det rart med en mægler, der i forvejen har høj kundetilfredshed; en der værner om sit ry. Det handler også om, at det er en mægler, der ikke kun sætter fokus på større ejendomshandler. Det skal ikke føles som om, at mægleren vil hurtigt videre til et større projekt.

En praktisk mægler

Noget helt lavpraktisk, der er rart er, at man har at gøre med en mægler, der er stor nok til at udbyde alverdens forskellige ejendomstyper. Det gør, at hvis man investerer i ejendomme, kan man have med samme mægler at gøre, men samtidig have spredning af ejendomstyper. Men det er også praktisk, hvis man i sin virksomhed både har brug for eksempelvis et lager- og kontorlokale.

Derudover er det en stor hjælp for ejendomsspekulanter såvel som firmaer, at erhvervsmægleren hjælper med at regne på ejendommen. Altså rådgiver i, hvad der er en god investering, og hvad man sandsynligvis vil miste penge på.

Slutteligt er det praktisk at finde en mægler, der har en filial tæt på, så man ikke skal bruge for meget ekstra tid på at køre frem og tilbage fra møder.

Skriv et svar