Kærkommen hjælp gennem et kviklån

Kviklån hedder både hurtiglån, minilån eller noget helt tredje. De mange forskellige navne gør det vanskeligt at finde rundt i, men du skal blot være bryde din hjerne med, hvad du ønsker af et kviklån. Er din vaskemaskine stået af, eller er der opstået andre uforudsete udgifter, så du ikke kan få betalt din husleje, så kan et kviklån være en kærkommen hjælp til din privatøkonomi. Som navnet antyder, så er det et lån, du kan tilkomme hurtigt.

To slags kviklån

Der findes to kategorier af kviklån – det faste lån og kreditløsningen. Afhængigt af hvad dit behov er, så er de to lånetyper tilpasset det.
Det faste lån er kendetegnet ved, at det tilpasses dit behov. Når du ansøger om et lån på et ønsket beløb med en ønsket afbetalingsperiode bliver dine låneomkostninger og størrelsen af dit månedlige afdrag taget i betragtning. Det vil altså sige, at dine behov gennem et fast kviklån, bliver som kategorien udtrykker, en fast aftale mellem dig og udbyderen. Fordelen er, at du har helt styr på, hvor mange penge, lånet har kostet dig.
Kreditløsningens kendetegn skal ses på den måde, som også navnet antyder. Der er tilknyttet en konto til det kreditkort, du vil få tilsendt af udbyderen. Kortet fungerer som et almindeligt kreditkort, så længe du har penge på kortet – svarende til det beløb, du har ønsket at tage et kviklån på. Modsat det faste lån så har kreditløsningen ingen fastsat afbetalingsperiode. Fordelen ved dette lån er, at du løbende kan hæve penge i dit ejet tempo. Mærk efter hvad dit og din økonomis behov er, og vælg dernæst det rette kviklån.

Ansøg om kviklån

Inden du kan optage et kviklån, er der forskellige trin, du skal gennemgå.
De tre trin er:

  1. Ansøg
  2. Kreditvurdering
  3. Tilbud

Først og fremmest skal du vurdere dine behov og finde frem til det lån, der opfylder de krav. Dernæst er det blot at ansøge om, hvor mange penge du ønsker, men også over hvor lang tid, du har til hensigt at få betalt tilbage. Næste skridt i processen ligger hos udbyderne, der foretager en kreditvurdering af dig og dine evner til at kunne tilbagebetale. Det sidste trin indeholder et tilbud fra udbyderen, når din ansøgning er godkendt og din kreditvurdering er gennemført. Det er her vigtigt, at du overvejer tilbuddet nøje.

Skriv et svar