Få en god skiferie for hele familien med disse råd

Skiferien er en fantastisk mulighed for at prøve nye højder og nyde de smukke, vinterbeklædte alper. Skiferien kan se vidt forskellig ud –for nogle er efterfesten en lige såvigtig bestanddel som selve turen ned ad bakkerne, for nogle er der andre forhold, der gør sig gældende. Ikke mindst når hele familien er med påskiferien, er der meget at tage højde for, og med småbørn kan det være en udfordring at fådet hele til at spille, såalle får noget ud af turen. Det kan dog være besværligt at skulle planlægge skiferien, da der er mange ting, man skal tage stilling til og holde styr på. Det kan derfor være en fordel at kontakte det lokale rejsebureau i eksempelvis Horsens, hvis familien har brug for gode råd og vejledning til planlægning af ferien. Skal du ogsåhave hele familien med påskiferien, får du her 3 tips til, hvordan I får mest ud af det.

Vælg et mindre skiområde

Først og fremmest er det en rigtig god idéat booke et mindre sted. Har du børnene med for første gang, er det en stor omvæltning med såmeget nyt, og hvis området tilmed er meget stort, bliver det svært for dig at holde styr på, hvor børnene er, og det bliver ligeledes svært for børnene at overskue stedet. Vælg derfor et lidt mindre sted –gerne et sted, hvor børneområdet ligger meget tæt påde regulære pister. Påden måde kan du som forælder være tæt pådit barn, såde føler sig trygge, og samtidigt kan de fågode oplevelser påde mindre pister, mens I som forældre ogsåkan fålov til at give jer i kast med de noget stejlere pister.

Hav tålmodighed

Under alle omstændigheder kommer det til at være markant anderledes at have børnene med. Selv når det praktiske er påplads, har børnene stadig brug for din hjælp og omsorg, når I er ude. Vær derfor indstillet på, at du ikke kommer til at fålige sålang tid påskiene, som du ellers ville. Børn bliver ogsåhurtigere trætte og har brug for et afbræk, hvilket er et vilkår, som forældre måtage med. Selvom det kan være frustrerende at tilsidesætte nogle af dine egne behov, får du lov til at give dit barn en oplevelse for livet, som er med til at åbne en ny verden for dem –og dette måsiges at være besværet værd! De vil derfor ogsåhave noget at fortælle deres venner og veninder hjemme i Horsens, når skiferien er slut, og skolen igen kalder.

Skriv et svar