Dit mobilcover afslører, hvem du er

Fordi mobilen er blevet så stor en del af danskernes liv, at mange vil karakterisere den som at være det kæreste eje, de har, er det et device, vi bruger utrolig meget tid på. Der bliver lagt meget kærlighed i telefonen, og om man vil det eller ej, så viser tal, at tid foran mobilen er steget gennem flere år. Når noget bliver vigtigt for os, tildeler vi det gerne en stor del opmærksomhed, og i disse dage vil vi gerne individualisere vores personlige devices, som så meget af vores liv og interaktioner foregår ud fra. Individualiseringen består blandt andet i at give sin mobil et personligt præg via et cover.

Mobilcoveret afspejler din personlighed

Det er en generel trend, at vi udtrykker os mere og mere individuelt via blandt andet tøj og indretning, og vi vil ofte gerne skille os ud både på nettet men i ligeså høj grad også fysisk – især i større byer såsom Odense. Det er også lettere i disse dage at vælge noget, der falder i ens egen smag, fordi der er mange muligheder for at handle – især online og i større byer som Odense, hvor mulighederne er større end i de mindre byer. Når det kommer til mobilcovers, er der også rigtig mange muligheder. Det kan være, du vælger et overdådigt cover med farver og mønstre, hvilket udstråler at du er den kreative og legesyge type. Har du derimod et cover med én farve uden mønster, så udstråler du, at du måske er mere afdæmpet og klassisk. Er dit cover af læder, og har du plads til dine kreditkort i det, udstråler du, at du er organiseret og eventuelt en forretningsmand eller forretningskvinde. Der er naturligvis undtagelser til disse eksempler, men du vil generelt kunne se et glimt af personens personlighed ud fra det cover, personen har valgt.

Vælg cover med omhu, hvis du vil udstråle noget bestemt

Når du vælger dit næste cover, kan du stoppe op og tænke, hvad du vil udstråle. Vælger du et cover, der er fyldt med farver og glimmer, vil det udstråle, at du er en farverig og livlig person. Men arbejder du et sted, hvor professionalisme er i højsædet, kan det være en god ide at vælge et cover, der er ensfarvet og måske endda helt sort, sådan at din telefon, og dermed også dig, er med til at understrege det professionelle miljø, som du arbejder i.

Skriv et svar