Den bedste julegave er en oplevelse

Der er mange gode grunde til, at en oplevelse er en af de bedste oplevelser, du kan give. Hvert år til jul bliver sætningerne ”julegaven til ham der har alt” og ”julegaven til hende der har alt” googlet utrolig mange gange, og det bemærkelsesværdige ved disse sætninger er nemlig, at man skal købe en gave til en person, der i forvejen har alt. Personen har derfor som oftest ikke brug for flere fysiske ting, og det er blandt andet derfor, at oplevelser er en af de bedste julegaver at give. På den måde kan man også sikre, at gaven bliver brugt fornuftigt, og at den kan være med til at skabe nye minder.

Styrk venskabet eller forholdet til modtageren af din julegave

Når julegaven er en oplevelse, som du giver, kan det være, at du skal være med, når gavekortet til oplevelsen skal indløses. På den måde kan du tilbringe mere tid sammen med personen, som modtager gaven, og I kan prioritere hinanden. Tager I på wellnessophold sammen i eksempelvis Aalborg, kan I få nogle dejlige afslappende stunder sammen, og hvis I omvendt skal ud og køre gokart, kan I få nogle gode grin og noget fart over feltet. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad for en oplevelse du kan give i gave.

Oplevelser er godt for miljøet

Når du giver en oplevelse i gave, er det noget andet end en fysisk ting. Som oftest har et produkt en begrænset levetid og skal smides ud på et tidspunkt, og det kan også være at produktet er hårdt for miljøet, når det skal produceres. Oplevelser giver ofte ikke så stort et miljøaftryk som fysiske ting, der både skal produceres og derefter smides ud. Dette afhænger naturligvis af hvilken oplevelse, der er tale om, men en tur på museum skal for eksempel ikke senere på lossepladsen og destrueres. Når I er afsted, kan I tage nogle billeder, og på den måde kan I holde minderne om den eller de dejlige dage i live mange år efter, I har været afsted. Det er noget, I kan tage frem og snakke om hver jul, og måske får I endda startet en tradition, hvor man hvert år tager på wellnessophold i en storby såsom Aalborg, hvor man samtidig kan opdatere sig på byen eller vælger muligheden med fart over feltet.

Skriv et svar