Gaming kan give nye venner

Mange unge benytter sig i dag af alle mulige former for konsoller, som kan holde dem online døgnet rundt. Dette er både for at kunne være på diverse sociale medier, men mange er også online for at game. Sociale medier er en god måde at holde sig opdateret på, med hensyn til hvad der sker i andre menneskers liv og samtidig holde andre opdateret på, hvad der sker i ens eget liv. Dem der er online for at game, gør det ofte fordi, det er godt tidsfordriv, og så er det en rigtig god måde at koble af på. Men det er faktisk ikke det eneste, som gaming kan fungere som. Gaming fungerer nemlig også som en rigtig god platform til at skabe nye venskaber.

 

Skab nye venner gennem gaming

Flere og flere søger nye venner igennem gaming. Dette kan være gennem spil såsom Counter Strike, World of Warcraft eller The Sims. Her kan man skrive sammen, og på den måde kan der opstå nye venskaber. Dette kan især være en god mulighed for de unge, som måske går igennem en hård tid i skolen eller derhjemme, og derfor har brug for nogle at snakke med. Om de blot snakker om selve spillet, de spiller, eller om de også snakker om mere personlige emner, såsom hvordan det går i skolen er forskelligt. Gaming fungerer dermed både som tidsfordriv, men det er også en mulighed for at skabe nye venskaber.

Skriv et svar