Sådan arrangerer du den bedste fodboldrejse

Går du og gutterne med en drøm om at komme ind og se de store fodboldstjerner på tæt hold og har måske allerede sat penge til side til at planlægge turen? Vi hjælper dig på rette vej med at arrangere den ultimative tur. Hos fodboldrejse.nu får du et solidt overblik over alle de store fodboldhold, fodboldkampe og fodboldrejser til de store ligaer i europa samt en oversigt over rejseudbydere, som kan arrangere rejsen for dig, hvis du ikke ønsker at gøre det selv fra ende til anden. 

En fodboldrejse er meget mere end blot at tage til en anden by og se fodbold. Det er en storslået oplevelse, hvor man kan juble med lokalbefolkningen i bedste roligan stil og fejre opture som nedture i byen, hvor det hele foregår. Du får en uforglemmelig oplevelse, som vil få dig tættere på din favoritklub. 

Vælg mellem alle de store ligaer

Her i Europa er vi så priviligeret at være tæt på en bred vifte af verdens allerstørste fodboldklubber. Du finder her en oversigt over alle ligaerne og de forskellige klubbers kampe. På den måde kan du let planlægge en oplevelse med alt lige fra Premier League og Bundesligaen til La liga og Coppa Italia. Dog skal du være opmærksom på, at billetter til især La Liga kan være svære at få fingre i.
Derfor er det vigtigt at være ude i god tid.  

Kombiner fodboldkultur med sightseeing 

Når nu først I er kommet afsted, hvorfor så ikke få en rigtig en på opleveren? Om I tager en forlænget weekend eller måske en hel uge, er der rig mulighed for at kombinere fodboldrejsen med en masse fede oplevelser. De helt store fodboldklubber ligger jo, ganske belejligt, midt i storbyer, hvor der er en masse kultur at snuse til sig. 

Skal du ind og se Barça, kan du samtidig opleve den catalanske charme i stormetropolet Barcelona, beriget med gotiske bygninger og fortryllende arkitektur. Vender I snuden mod Manchester, Kan I opleve fantastisk britisk pub-stemning og opleve historiske gader og stræder med masser af lokal charme. Mulighederne er mange, og der ingen grund til ikke også at tage på eventyr, når man først er taget afsted. 

Planlæg i god tid

I er sikkert ivrige efter at komme afsted, men for at rejsen skal være helt perfekt, er det vigtigt at alt er planlagt til punkt og prikke. Det kan være værd at vente på at man kan skaffe billetter til netop sin favoritklub, og på den måde få en oplevelse for livet. I bør også undersøge alle omstændigheder i forhold til rejseudbyderen og jeres rettigheder, hvis en tur for eksempel bliver rykket. Husk på at I er dækket af rejsegarantifonden, hvis selskabet går konkurs – hvis  rejseudbyderen vel  og mærke er dækket af fonden. 

Når I planlægger i god tid, kan I også i god tid finde de bedste hoteller og finde ud af, hvad de øvrige dage skal gå med i området. Hvad kunne I godt tænke jer at nå at se? Hvad skal I opleve under rejsen? Afstem hinandens forventninger og få sammen planlagt den bedste fodboldrejse for alle. 

Skriv et svar