Sådan skal du indrette, hvis rummene er små

Indretning kan i sig selv være en svær proces, hvis der så tilmeld er udfordringer i form af meget små rum eller lignende, bliver udfordringen endnu større. Små rum har mange negative ting med sig. Blandt andet så virker rummene ofte meget mørke, der er ikke meget gulvplads, og man skal passe på valget af møbler.
Du skal derfor være meget opmærksom på, hvordan du vælger at indrette sådanne rum. Det handler langt hen ad vejen om valg af møbler og placeringen af disse. For at blive klogere på dette får du her tre gode råd til at indrette små rum.

Skab luft og plads på gulvet med disse tre gode råd

Du kan nemt få et lille rum til at virke større og skabe mere plads ved at følge disse tre råd.

  • Vælg lette møbler
    Når du indretter små rum, er det vigtigt, at du ikke investerer i store og tunge mø Du skal vælge lette møbler, som ikke fylder i rummet. Det kan for eksempel være hylder, der kan giver luft på gulvet.
  • Vælg lyse farver
    Møblerne du vælger, skal meget gerne være i lyse nuancer. Derudover er det en rigtig god ide at både vægge, loft og gulvet er holdt i lyse farver også. På den måde kan rummet snydes større, end det egentlig er. Du kan dog nemt vælge mørkere farver til få items som f.eks. puder i en sofa.
  • Sørg for at så meget lys som muligt kan trænge ind
    I et lille rum er det vigtigt, at der kan trænge lys ind. Derfor skal der ikke placeres store planter eller andre genstande i vindueskarme eller lignende. Hvis der skal placeres noget, skal det gerne være mindre genstande i lyse farver, der kan reflektere lyset. Derudover kan det være en god ide at vælge hvide gardiner eller persienner, som kan fordele lyset ud i rummet fremfor mørke tunge gardiner.

Skriv et svar