Sådan sparer du penge på personlig pleje

Personlig pleje er en lækker forkælelse og vejen til et smukt udseende. Hvis du er på et stramt budget, kommer det sandsynligvis hurtigt nederst på listen over, hvad du bruger dine penge på. Ikke desto mindre er det for de fleste mennesker meget vigtigt at se præsentabel ud og føle sig godt tilpas. Heldigvis er der rigtig mange gode ting, man kan gøre selv og dermed spare en masse penge.

Gør-det-selv frisør

Synes du også, at dit hår gror for meget? Kan din pengepung ikke følge med, når du igen skal til frisøren? For de fleste mænd kan løsningen være at anskaffe sig en hårtrimmer. Det er en nem måde at studse spidserne på og holde frisuren pæn hele tiden. Du kan få en rigtig god hårtrimmer for lige omkring 1.000 kr. Det vil altså sig, at du kun skal gå til frisøren 3-4 gange, før den er tjent ind. Find den bedste hårtrimmer, til den bedste pris på hårtrimmer-test.dk.

En anden billig måde at blive klippet på er ved at gøre det på frisørskolen eller få en ven til det med en frisørsaks fra Matas. Man skal dog ikke være alt for perfektionistisk med sit hår, da der ikke er nogle garantier for disse løsninger.

Hjemmespa

Du kan lynhurtigt skabe en lækker hjemmespa-fornemmelse og lave lidt selvforkælelse i ny og næ. Invester i en epilator eller et voks-kit for bløde ben. Til mænd med skæg findes der et væld af lækre, klassiske barber produkter der kan give følelsen af en klassisk tidløs barbershop.

Hvis man sparer penge på at gå til frisøren og diverse skønhedssaloner, kan man godt tillade sig, at bruge lidt bedre produkter end de allerbilligste. Dem får du som regel også mere ud af og større glæde ved. Du kommer stadigvæk til at spare penge på den lange bane. Lav en selvforkælelses-aften med din veninde eller partner. Giv hinanden en lækker massage og tag jer god tid til at slappe af.

 

 

Skriv et svar