Gode råd til boligindretningen

Boligen er noget af det helligste, det er her, hvor du både kan slappe af og være dig selv, men også et sted, hvor der kan være liv og glade dage, når du har gæster på besøg. Det kan være rigtig svært at finde frem til den helt perfekte boligindretning, som både er praktisk, personlig og sin helt egen. Derfor kan det være rigtig godt at blive inspireret af andres indretningsidéer og indretningstips.

 

Hotte trends i boligen netop nu

Moden skifter hele tiden, det samme gør boligindretningen. Hvis du vil være med på moden og have de hotteste trends, så er det virkelig med at følge med, fordi det der er in i dag, kan være yt i morgen eller næsten i hvert fald – overdrivelse fremmer forståelsen.

 

Trender lige nu

Det naturlige, unikke og samtidige hyggelige er nok de ord, som bedst beskriver de trends, som er der lige nu og her. Der er meget fokus på, at boligen skal være personlig, hvilket bl.a. kan skabes med planter, da det gør boligen mere afslappet. Til de grønne planter skal det naturlige gerne følge med dvs. både ift. materialer og farver.

 

Udover de grønne planter så er også tæpper blevet meget moderne igen. Tæpper kan give rummet mere personlighed, men kan også skabe små rum i et større rum. Grunden til tæpperne er blevet populære igen, er fordi, der kigges meget på indretningen i udlandet. Her er der især fokus på varme både ift. farver og materialer, som gerne må være rå.

 

Dagene med de kridt hvide vægge er også ved at være forbi. Nu skal væggene simpelthen pyntes med farver, former, tapet, plakater, spejle, maling eller andre dekorationer. Væggen bliver meget mere end en simpel væg, den kommer pludselig til at fortælle en vigtig historie om dig ud fra de ting, som du pynter dine vægge med.

 

Vil du gerne i gang med en større udskiftning af møbler, så kan hurtigt løbe op i mange penge. På ekspresbank kan du læse mere om, hvordan du får råd til at lave om i din bolig.

Skriv et svar