Alt du skal vide om golfudstyr

Som i enhver sport så er det vigtigt, at man har det rette udstyr. Det gælder i høj grad også golf, hvor gearet jo er den vigtigste forudsætning for, at man kan spille. Der findes efterhånden et utal af forskellige mærker, brands og typer af golf gear på markedet. Derfor kan det være lidt af en jungle at finde rundt i, hvis man er nybegynder. Herunder får du en kort guide til noget af det mest essentielle udstyr.

 

3 gode råd til golf gear

  1. Køllerne.

Man skal naturligvis have køller for at spille. En uskreven regel siger, at man maksimum må have fjorten jern i sin taske med rundt på greenen. Her kan du for eksempel vælge det velkendte, japanske mærke, Mizuno. Hvis du gerne vil vide mere, så læs her om Mizuno golf gear online.

  1. En hat med skygge.

Det er godt at have en hat, der kan skygge for solen, når du skal lave et perfekt skud. Du kan gå den traditionelle vej ved at vælge en hue eventuelt med et fint design eller mønster. Eller du kan være mere moderne og bruge en kasket.

  1. En god bag.

For at få det meste ud af din runde, så er det vigtigt med en god taske eller bag. Det kan nemlig være krævende at slæbe rundt på 14 jern. Sørg for at bag’en har et godt indrettet system, og at den er let at manøvrere rundt på greenen.

 

Spar på kræfterne

Hvis din bag alligevel bliver for tung i længden – og du vel at mærke ikke har en personlig caddy – så kan du også få hjælp til dette med en skubbevogn. Så kan du dermed skubbe dit udstyr rundt hele dagen. Nogle vogne er sågar udstyret med en motor, som kan give dig endnu et boost og samtidig bremse, hvis du går på en stejl bakke.

Skriv et svar