Gør december måned lidt mere spændende med en Gin julekalender

Julen plejer at være børnenes tid, og som man bliver ældre, begynder julehyggen at fylde mindre og mindre. Som barn er december måned fyldt med julestemning, men som voksen er det en lidt anden sag. Det kan for nogle endda være en måned, som man reelt set bare vil have overstået, fordi den kun er fyldt med stress. Julen behøves dog ikke kun være en tid for børnene, og man kan sagtens nyde godt af julekalendere, som er beregnet til voksne. Man kan for eksempel få en julekalender med gin eller en julekalender med portvin, som er noget, de fleste voksne vil kunne sætte pris på. Det er en sjov måde at gøre december måned en smule mere spændende, så man også har noget at glæde sig til som voksen. En kalender er en af de ting, som gør, at man glæder sig til at stå op om morgenen og virkelig kan komme i julestemning. Det kan altså være en stor fornøjelse at have en julekalender som voksen også.

Skal du have en lækker Gin julekalender, som kan give lidt ekstra julestemning i december måned, så kan du blandt andet få en hos Uhrskov Vine. Du vil finde 24 forskellige typer gin i julekalenderen, som du kan nyde i løbet af december. Er man altså gin elsker, vil det være en oplagt mulighed at købe en gin julekalender, når julen nærmer sig.

5 trin til den perfekte Gin & Tonic

Gin er med tiden blevet en meget populær drik, og især blandingen med Gin og Tonic er en klassiker, som mange elsker. Selvom man tænker, at Gin og Tonic er en nem drink, så kan det let gå galt, hvis man ikke laver drinken rigtigt. Der er mange vigtige detaljer, som spiller ind, hvis man skal lave den perfekte Gin og Tonic drink, og her er der 5 trin til den perfekte Gin & Tonic.

  1. Det man normalt siger, er at en Gin & Tonic skal ende på en alkoholprocent med 18 %. Med det in mente, så kan en god tommelfingerregel være, at man blander 1 del gin med 2 dele tonic. På den måde kan man være sikker på at ramme et blandingsforhold, som svarer ca. til 18% alkohol.
  2. Vælg den rette gin. Man kan få mange forskellige typer af gin nu om dage, og det handler om at vælge en, som falder i netop din smag. De kan for eksempel have noter af citrus, bær eller noget helt andet, så vælg den du synes smager bedst.
  3. Vælg den rette tonicvand. Man kan vælge sin tonicvand ud fra ginens noter, og det er også vigtigt, at man prioritere kvaliteten.
  4. Tilbehøret. Det er vigtigt at huske, at tilbehør ikke kun er pynt. Man kan vælge blandt både frugt og grønt, og her er det vigtigt, at man finder noget, som matcher den gin, man har valgt.
  5. Hellere for mange isterninger end for få, hvis man vil have en kold og lækker Gin & Tonic.

 

Skriv et svar