Forbedr dig selv

Det er vigtigt, at vi altid har fokus på at forbedre os selv, så vi bliver bedre mennesker. Det kan selvfølgelig gøres på mange måder, det kan f.eks. være ved at samle ny viden, dyrke mere motion eller at spise sundere i din hverdag.

Bevæg dig lidt mere

Det er utrolig vigtigt for dit arbejdsliv og det vil også øge din livskvalitet hvis du begynder at dyrke mere motion. Ved at dyrke mere motion mindsker du risikoen for at du bliver ramt af sygdom, da regelmæssig motion styrker immunforsvaret. Samtidig fremme motionen kroppens produktion af serotonin, dopamin og noradrenalin, som reducerer effekten fra stress og derved mindsker chance for at du bliver ramt af det. Ved regelmæssig motion, vil du samtidig opleve at du kommer i bedre form, som for mange vil medvirke til et bedre selvværd og selvtillid, som vil gøre at du vil have tendens til at blive gladere i din hverdag. Det kan ofte virke som en sur tjans at skulle løbe en tur, styrketræne eller hvad du foretrækker at dyre af motion, men det er vigtigt at få lokket dig selv afsted alligevel, det er langt nemmere at opretholde motionen når det først er blevet en vane at skulle derop og ikke en pligt.

Fordelene ved at spise sundere

Der er et utal af årsager til at spise sundere i din hverdag men den vigtigste er, at det vil forbedre dit immunforsvar. Vi kan jo alle nikke anerkendende til, at det ikke er særlig sjovt at ligge syg, hvilket øger incitamentet til at holde kroppen sund og rask. Derudover kan en sund kost kombineres med motion for øge koncentrationsevnen i hverdagen og samtidig kvaliteten af din søvn, som ofte også hænger unægtelig sammen. For lidt søvn kan for de fleste betyde at vi løber ind i træthed og koncentrationsbesvær hen ad eftermiddagen. Hvis du oplever træthed i løbet af dagen selvom du har sovet nok og ordentligt, bør du kigge på din kost, det er et tydeligt tegn på at du evt. mangler vitaminer eller at din kost ikke er varieret nok. De fleste danskere har dog en travl hverdag og det kan være svært at passe det ind i den travle hverdag. Flere og flere er begyndt at bruge kosttilskud der kan give dig et supplement på de fleste vitaminer som du mangler i hverdagen. Hvis du ikke har brugt kosttilskud, kan du læse mere om det hos Helsebixen.

Krop, kost og viden

Der kan selvfølgelig være mange årsager til at din krop er ude af balance, det kan være stress, sygdom og meget andet der spiller ind på kroppens balance. Nogle af årsagerne kan være nemmere end andre at komme til livs, men en ordentlig kost og masser af motion forebygger det meste langt hen ad vejen. Det er vigtigt for os alle at vi sætter vores eget velvære i fokus, tag dig den ekstra tid det tager så du kan få planlagt din hverdag så du har tid til at dyrke mere motion. Hvis du mangler information, eller søger ny viden om din kost, motion eller sygdom, bør du besøge Doc24, hvor du kan finde masser af information om alt inden for krop og sundhed. Så kan du nemmere komme i gang med at leve et sundere og gladere liv.

Skriv et svar