Tøjet til den store begivenhed

Er det ved at være oppe over, at du skal til en stor fest, og er du derfor ved at finde frem til det tøj, som du skal tage på? Så ved du sikkert allerede nu, hvor svært det er finde og samtidig få råd til. Du har dog flere muligheder. Læs mere om det lige her.

Tre råd

Det er altid en god ide at starte med at finde ud af, hvor fin det påtænkes, at du skal være til den pågældende fest. På den måde er du sikker på, at du ikke kommer til at skille dig ud ved enten at være alt for fint eller alt for neutralt påklædt. Forhør dig derfor hos arrangøren om der er en dresscode.

Herefter kan det være en fordel at afklare, hvilken påklædning der passer til din kropsfigur. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at noget tøj passer bedre til nogle kropsformer, mens andre beklædningsgenstande gør sig bedre til helt andre former. Vær derfor sikker på at tage det rette valg ved at få nogle retningslinjer, som du kan gå efter.

Tænk også på farven på tøjet. Her kan det for eksempel være en god ide at finde ud af, hvilke farver der passer godt sammen med din hårfarve og din øjenfarve. På den måde vil du altid vide, hvilke farver der klæder lige netop dig – uanset årstid.

Find penge

Når du har nogle retningslinjer, som du kan gå efter, skal du sørge for at have råd til det helt rette outfit. Derfor kan det være, at du enten skal til at lave en mindre opsparing eller finde penge på en anden måde. Et forslag er at sælge ud i noget af dit gamle tøj og på den måde få genopfrisket din graderobe. Eller også kan du prøve at vinde penge online med en leovegas bonus.

 

Minimum 18 år – StopSpillet: 70 22 28 25 – ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt