Vær aktiv på en søndag

Søndag er altid en af de dage, hvor man ikke helt ved, hvad man skal lave, og man ender derfor oftest bare med at ligge på sofaen søndag efter søndag. Kunne det ikke være skønt at få noget ud af sin søndag, måske med en aktiv aktivitet? I denne artikel vil vi give dig 4 bud på, hvordan du kan bruge din søndag mere aktivt.

Cykl København tynd

En af de klassiske metoder til at få noget motion implementeret i hverdagen på er ved at cykle. København er den ideelle cykeldestination for dig, der elsker et livligt byliv. København byder på en masse hyggelige gågader, naturomgivelser og mennesker, som danner de perfekte rammer for en god cykeltur.
Desuden er det i hjertet af Danmark, at man finder de bedste spisesteder, så når i har cyklet et par timer og er begyndt at kunne mærke en sulttrang, vil i hurtigt kunne finde en lækker restaurant, så i kan få pusten, nyde vejret og spise et godt måltid. Hvis du ikke ejer en god cykel, kan du med fordel leje en cykel på Rentabike.dk. Her finder du Københavns bedste udlejningscykler til priser, der er til at betale.

Deltag i internationale løb

Hvis du har en forkærlighed for løb, kan du overveje, om det var noget for dig at deltage i internationale løb rundt omkring i verdenen. Løbene lægger oftest på en lørdag eller søndag, og er den perfekte måde at få noget motion i hverdagen, men samtidig også kunne få en lille ferie ud af det. På Rejsepriser.dk kan du finde billige flybilletter til blandt andet Italien, Holland og Tyskland.
En god ide kan være at spørge en bekendt, om de kunne tænke sig at deltage sammen med dig, så du har noget selskab på turen. Hvis din omgangskreds ikke har en ligeså stor kærlighed for løb, som du har, findes der uttalige løbeklubber, som du kan tage af sted med.

Gå rundt om søer

Hvis du ikke bryder dig om at løbe, kan gang også være et fint alternativ. Vi anbefaler, at du går en tur rundt om en sø, da du her er omgivet af den smukkeste natur. Men du har også en fast rute at gå, da man hurtigt kan miste motivationen, hvis man ikke har et specifikt mål, man skal gå hen i mod. Du kan helt selv vælge, hvilken sø, du vil gå rundt om. Søndersø i Værløse er 5,4 km lang, og det tager derfor små 2 timer at gå rundt om denne sø. Hvis du ønsker en længere rute, kan du også gå rundt om Farum sø, som måler en omkreds på 10 km.
Tag en kop kaffe og en bekendt med, som du ikke har set længe. Så har i også mulighed for catche up på alt det, i ikke har fået talt om, fordi hverdagen ofte er travl og kaotisk.

Skriv et svar