Julegaveræs: Sådan får du råd til det hele

Efteråret leder os efterhånden tættere og tættere på den længeventede julemåned, hvor der skal hygges, spises god mad og uddeles tusindvis af julegaver rundt omkring i landet. Allerede nu begynder mange danskere så småt at tænke på julegaveindkøbene og måske dukker bekymringerne også op omkring hvordan man mon kan få råd til det hele. Netop dette kan du blive klogere på ved hjælp af følgende råd.

Slå til, når det er billigst

Der vil uden tvivl være masser af reklamer og tilbud i løbet af julemåneden, men hvis du virkelig ønsker at spare penge på julegaverne, skal du faktisk allerede slå til i november. Årets absolut bedste tilbud kommer nemlig på Black Friday, som i år er d. 23. november. Selvom traditionen stammer fra USA, er den vundet frem i Danmark, hvor butikkerne for alvor har taget dagen til sig. Derfor kan du med fordel gøre dine juleindkøb på Black Friday, hvad enten det er køkkenudstyr, elektronik, tøj eller andet, der står på vennernes og familiens ønskelister. Inden den store udsalgsdag kommer, der det en god idé at danne sig et overblik over, hvad man primært leder efter samt hvem, der har tilbud på disse varer. Her er Blackfridaydanmark.dk en god hjælp, da der her er en samlet oversigt over de mange butikker, der har gode tilbud i anledning af Black Friday.

Slå dig sammen med andre

En anden god idé, som du nemt kan koble sammen med at købe gaverne på Black Friday, er at slå dig sammen med en eller flere og altså købe en fælles gave til en fælles bekendt. I familien er det oplagt eksempelvis at give en gave på vegne af begge forældre eller omvendt at give en gave på vegne af alle børnene. Har du kolleger eller venner, som også skal have en julegave, kan du også her være lidt strategisk og måske foreslå, at I er flere, der går sammen om at købe en gave til jeres fælles kollega eller ven.

Skriv et svar