Hold sommerferien i Italien

Når sommerferien nærmer sig, drager de fleste Sydpå, og et fantastisk rejsemål, man kan vælge, er Italien. Der er intet bedre end at komme lidt væk hjemmefra, og koble helt af fra den travle hverdag. Det er altid lækkert at kunne rejse sydpå, da man sjældent er heldig med vejret i Danmark, samtidig med at det også er sundt med nogle nye omgivelser, som kan give et friskt pust. Selvfølgelig er det ikke gratis, hvis man rejser væk fra Danmark, men hvis man står og mangler lidt penge, kan man altid låne et lille beløb, så man kan komme afsted på en dejlig ferie.

Italien byder på godt vejr, god mad og ren afslapning. Der er mange forskellige ting at se og opleve, og hvad end du er til en solferie med ren afslapning eller en storbyferie, så kan du finde det i Italien. Det handler bare om at vælge den rette destination, så man kan få netop den ferie, man står og har brug for.

 

3 steder man bør besøge i Italien

Når rejsen går mod Italien, er det vigtigt at vide, hvilket sted man helst vil besøge. Italien har mange forskellige og smukke byer at byde på, og man skal selvfølgelig vælge det sted, hvor man kan udleve netop den ferie, man drømmer om. Her er der 3 steder i Italien, som er værd at bruge sin ferie på.

  1. Sicilien er en italiensk ø, som byder på både skøn natur og lækker mad. Sicilien har nogle udsøgte strande, som man let kan bruge en ferie på at slappe af ved og solbade, men de har også mange seværdigheder, man kan se. Man kan blandt andet tage til Europas største vulkan, Etna, besøge Taorminas arkæologiske museum eller tage en flyvebåd fra Palermo til Ustica.
  2. Toscana er en af de smukkeste regioner i Italien, hvor man kan nyde de mest fantastiske omgivelser, mens man sipper til et dejligt glas vin. Det er det perfekte rejsemål, hvis man godt kan lide udendørsaktiviteter, hvor man blandt andet kan tage lange cykelture, ride på heste eller tage en vandretur imellem de mange dale.
  3. Venedig er en af de mest unikke byer i Italien, og er kendt for sine mange kanaler, der løber gennem byen. Det er den helt rigtige destination, hvis man sætter pris på bylivet, samtidig med at man vil opleve noget historie og kultur.

Skriv et svar