Sådan fordriver du tiden ved poolen: 3 ting, du kan fordybe dig i

På ferie er der ikke ret meget, som vi skal gå og blive stresset over, men skulle du alligevel finde dig selv i en situation, hvor du har brug for at køle ned, så er der heldigvis rigtig mange afstressende ting, som du kan fordrive tiden med i poolen. Så hvis du er den type, der elsker at forbyde dig i en bog, mens vennerne eller børnene leger ved vandet? Så er dette guiden for dig.

Slap af i solen med disse 3 ting

Hvorfor ikke få læst en god bog eller set en spændende serie, mens du ligger og får en lækker tanline? Det har du nemlig fri mulighed for på ferie, og hvis du har brug for hjælp til finansieringen af en bogserie eller tablet, du kan se serier på, så kan online lån give dig den nødvendige kapital.

Se en spændende serie

Der findes utrolig mange serier på Netflix, HBO og Viaplay, og det er bare med at komme i gang. Et abonnement koster ikke det store, og så har du adgang til tusindvis af film, serier og dokumentarer, der bare venter på, at du trykker ’play’.

Hør sjove podcasts og interessante lydbøger

Hvis det er for meget at ligge og kigge på en firkantet skærm, så kan det være, at podcasts eller lydbøger er noget for dig. Her behøver du ikke at bruge øjnene for at blive underholdt. Smid derfor høretelefonerne i din smartphone, og luk øjnene, mens stemmerne taler dig i søvn.

Læs en gribende historiefortælling

Er du ikke til at det elektronik på din ferie, så er bøger et godt alternativ. Man får også så hurtigt firkantede øjne af at stirre på en skærm hele dagen. Udfordr derfor din hjerne til lidt hjernegymnastik ved at læse en gribende fortælling om kærlighed, mord eller eventyrs historier.

…eller vær’ sammen med dine venner og familie

Du kan også smide bøgerne og telefonerne væk, og så have det sjovt med dem, du er på ferie med. Der er også nogle, der afstresser bedst ved at holde sig i gang. Tag en løbetur langs stranden eller gå en tur ned i byen. Der er altid noget at give sig til, når man er på ferie.

Skriv et svar