Cotonshoppen generelt

Står du og mangler noget lækkert udstyr eller tilbehør til din hund?

Så besøg Cotonshoppen.dk, der er Danmarks største net-specialbutik med alt i udstyr og tilbehør til alle typer, og størrelser, af hunde.

Cotonshoppen.dk har netop fejret 10 års fødselsdag fra den startede tilbage i 2007. Dengang var det udelukkende med varer rettet mod hunderacen Coton de Tulear, også kaldet bomuldshunden. I tidens løb er det dog blevet til et enormt udvalg indenfor stort set alle former for artikler til hunde. Vores speciale er stadig pelspleje, hvor vi kan prale med at vi nok har det bredeste udvalg i produkter inden for grooming.

Dette gælder både indenfor de kosmetiske produkter som shampoo, balsam og olie til de tungere produkter som sakse, kamme, børster og klippemaskiner.

Vores ansatte er selv specialister indenfor grooming med mange års erfaring fra udstilling og lignende. Vi ved lige præcis hvilken type klippemaskine eller trimmer, du skal købe til lige præcis din hund.

Når vi er ved pelspleje, vil jeg yderligere fremhæve vores store udvalg af kraftige, elektriske blowere samt dryere til at tørre pelsen på din hund. Hvad enten du går efter en lille fiks bordmodel eller en stor og solid model på stativ, kan vi hjælpe dig. Vi har yderligere blowermodeller, der kan ophænges på væggen, så de ikke står i vejen på gulvet.

Et andet speciale jeg vil fremhæve, er vores udstillingsvogne, de såkaldte strollere. En udstillingsvogn er et genialt stykke værktøj, når du har behov for let og komfortabel transport af din hund. Dette kan for eksempel være på vej til en hundeudstilling, hvor parkering ofte finder sted på en tilstødende mark. Her kan du med fordel benytte en stroller til at transportere din hund ren og tør ind på udstillingen. Yderligere har du perfekte transportmuligheder for alt det udstyr du medbringer på udstillingen. Dette kunne være et udstillingstelt med tilhørende stole samt madpakker og groomingværktøj.

Har du det rigtige legetøj til din hund? Ofte er et stykke reb og en bold ikke nok. Cotonshoppen.dk har et yderst bredt udvalg indenfor alle typer af legetøj lige fra de simple før omtalte ting til det mere avancerede aktivitetslegetøj. Aktivitetslegetøj er legetøj, hvor hunden skal udføre og løse opgaver af forskellige sværhedsgrader for at få udløst en lækker belønning i form af en godbid.

Dette er den ideelle form for legetøj til hunde, der virkelig har behov for mental stimulans. Fås i utroligt mange versioner og prislejer.

Er din hund mere til kåd leg i naturen, kommer du naturligvis ikke udenom godt, gammeldags legetøj som bolde og frisbee’er.

Skriv et svar