Få en oplevelse for livet i Dubai

Dubai er uden tvivl en af de mest fantastiske feriedestinationer. Her får du storby, strand og ørken samlet på ét sted. Det tager kun 6 timer fra København, og storbyen byder på varme temperaturer året rundt.

 

I Dubai får du både strand og storby

Det Arabiske Emirat Dubai giver dig både mulighed for at dase på stranden og oplevede et væld af storslåede seværdigheder. Her kan du om formiddagen nyde solen på en af de fantastiske strande og om eftermiddagen besøge verdens højeste bygning Burj Khalifa, det syvstjernede hotel Burj al Arab, eller du kan shoppe i verdens største shopping center Dubai Mall. Aftenen kan du tilbringe på ørkensafari i Jeep eller på kamelryg og efterfølgende nyde en arabisk middag under stjernerne. Generelt tilbyder Dubai mange gode spiseoplevelser med mad fra hele verden.

 

Rejser du til Dubai med dine børn, er der også en masse at give sig til. De vil uden tvivl elske de lækre strande, de mange vandland, temaparker, en delfinlagune og ikke mindst både en indendørs skøjtebane og skibakke.

 

Et par dage under solen i dette fortryllende sted, skal nok gøre dig Dubai fan for livet.

 

Træk stikket og rejs væk i den kolde tid

Om vinteren er vejret i Dubai perfekt med temperaturer som en god dag sommerdag. Om sommeren er de noget højere. Træk stikket i din kolde danske vinter og besøg det fortryllende Dubai. Du vil opleve hoteller af høj klasse, og der er noget for enhver smag, hvad gælder pris, stil, størrelse og beliggenhed.

 

Med hjælp fra danske rejselskaber kan du hurtigt få styr på både fly, hotel og/eller lejlighed. Træk stikket, rejs væk i den kolde tid og lad Dubai give dig en oplevelse for livet.

Skriv et svar