Smarte idéer til dit køkken

Der er rigtig mange forskellige kreative idéer, som du kan bruge i køkkenet og gøre det mere personligt med. Det kan være både mindre og større projekter alt efter, hvad du har tid og penge til.

Ændre udtrykket i dit køkken

Trænger dit køkken til en opgradering, men er opsparingen ikke lige til et helt nyt køkken? Det er heldigvis mange fine måder, man kan shine køkkenet op på. En måde er at gå til sin køkkenproducent og få lavet låger, der skjuler de hårde hvidevarer. Det kan f.eks. være opvaskemaskine og køleskab. Kig efter forbrugertests når du skal købe nyt køleskab. Få et overblik her.Hvis du alligevel skal ud og investere i et nye låger, så spring ud i en mørk blå eller en støvet pastelfarve. Det vil stå godt til de fleste neutrale køkkener. Du kan også vælge at male hele køkkenet og hoppe med på de fine farvetrends, der er for tiden.

En anden hurtig måde at ændre en væsentlig del af køkkenets udtryk på er ved at skifte grebene ud. F.eks. med fine kobber- eller marmorgreb eller stropper i mørkt læder.

Små projekter

I den mindre drastiske ende finder vi en masse små hyggeprojekter. Har du en ren væg- eller skabsflade, kan du lave din egen hyggelige tavle med tavlemaling. Sæt gammeldags patentkrukker med fine labels på som dekoration. Fyld dem med basisvarer som mel, pasta, sukker etc. Du kan finde fine labels på nettet eller købe en gammeldags dymomaskine.

En anden måde at udsmykke væggen på er med dine pander og redskaber. Kobberpander giver et fint dekorativt udtryk, når de hænger på en væg, sammen med forskellige køkkenredskaber. Naturen er for alvor rykket ind i vores hjem, og det gælder selvfølgelig også køkkenet. Lav en fin væg med krydderurter i syltetøjsglas. Så har du altid lækre krydderier lige ved hånden.

Skriv et svar