3 gaveidéer til manden, der ikke ønsker sig noget

Julen nærmer sig, og stresser du allerede nu over, hvad du skal give manden, der aldrig ønsker sig andet end underbukser og sokker, så kommer vi her med 3 idéer til, hvad du kan overraske ham med den 24. december.

En god (lyd)bog

Der findes et hav af forskellige bøger til enhver smag, så ligegyldigt om han er til fodbold, havearbejde eller computerspil kan du helt sikkert finde en bog, der er lige noget for ham. Er han ikke god til at sidde stille og fordybe sig i længere tid ad gangen, kan mange bøger fås som lydbøger, som han kan lytte til, imens han ordner andre ting. Det vigtigste at huske på er, at (lyd)bogen omhandler noget, han interesserer sig meget for, for ellers kan den have svært at fange hans opmærksomhed. 

Sid ordentligt

Skal du give en gave til en mand, der bruger mange timer foran computeren, kan en Gamer stol være sagen. Han behøver ikke være gamer for at kunne bruge stolen, og den er så smart designet, at der er taget højde for, at han kan holde ud at sidde i den i mange timer ad gangen. Med en Gamer stol undgår han at få ondt i ryg og nakke, fordi den er designet til at støtte den kropsholdning og positur, man har, når man sidder foran en computer.

Oplev noget sammen

Oplevelsesgaver er en god idé, hvis du skal give en gave til manden, der har alt. Der er mange mænd, der køber ting, så snart de mangler dem, i stedet for at vente til de får dem i jule- eller fødselsdagsgave. Hvis den mand, du skal købe gave til, ikke mangler noget, kan du derfor med fordel give ham en oplevelse, som I kan dele sammen. Det kan eksempelvis være en koncert, en biograftur eller et kroophold – det er kun fantasien, der sætter grænser!

 

Har du brug for mere inspiration, så kig her.

Skriv et svar