Hårde hvidevarer i en lille lejlighed

Flere og flere indretter sig i storbyerne i små lejligheder. Stigende boligpriser og øget tilgang til de større byer gør, at mange indretter sig på mindre plads. Der findes heldigvis super mange gode løsninger til at gøre dette, og teknologien hjælper os godt på vej. Det kan dog nogle gange være en større udfordring, at finde plads til alt det ”luksus” man gerne vil have i hverdagen.

Kombinationer er vejen frem

En måde at få plads til en masse gode hårde hvidevarer i en lille lejlighed er ved at investere i nogle af de mange kombinationsteknologier. Hvis du ikke ønsker at gå på møntvaskeri eller benytte en eventuel vaskekælder, er det rart at have sin egen vaskemaskine i lejligheden. Det kan de fleste få plads til, men mange ønsker også en tørretumbler. Løsning er en kombination, der kan klare begge dele i et snuptag. Vasketiden bliver dog lang, men man kan sætte den over om morgenen, og så have tørre håndklæder når man kommer hjem om eftermiddagen. Du finder en god oversigt over kombinerede vaskemaskiner og tørretumblere på dette svenske bedst i test site.

 

En anden god kombination til en lille lejlighed er en kombiovn. En almindelig ovn er helt essentielt for de fleste. Efterhånden er mikroovnen også blevet en essentiel genstand i de fleste hjem. Det er også en nem og hurtigt måde at varme rester op eller portioner fra fryseren. Med en kombiovn kan du dreje lidt på knapperne og skifte imellem mikroovn og almindelig ovn. Det er pladsbesparelse, der virkelig kan mærkes.

Køb miniudgaver

En løsning på plads problemet er at købe mindre versioner af de traditionelle hårde hvidevarer. Det kan f.eks. være en smal opvaskemaskine. Den fylder ikke så meget, men man slipper for en stor del af besværet med at skulle vaske op i hånden, som også kræver en del bordplads. Den smalle opvaskemaskine passer som regel også bedre til små lejligheder, fordi der ikke bor mere end 2-3 personer. Så sikrer man, at de beskidte tallerkener ikke står for længe.

 

Skriv et svar