Sådan beskytter du bedst muligt din mobiltelefon

Stort set alle i Danmark har en mobiltelefon, og for mange af os er det et af vores kæreste ejer. Vi bruger den til mange ting i dagligdagen, og når vi keder os er den alletiders underholdning og tidsfordriv. En smartphone er en skrøbelig tingest, og det er derfor vigtigt at passe godt på den. Læs med her og lær, hvordan du bedst muligt beskytter din telefon.

 

Sørg for, at den ikke bliver alt for kold

Nu hvor kulden er ved at tage sit indtog, handler det om at beskytte telefonen ekstra meget. Mange batterier i smarttelefoner er ikke beregnet til kulde, og hvis telefonen bliver for kold, eksempelvis fordi den ligger i yderlommen på tasken, når vi cykler, kan batteriet lynhurtigt blive tappet for strøm. Sørg derfor for at holde telefonen et varmt sted, eksempelvis tæt på kroppen, så batteriet kan holde hele dagen.

 

Undgå ridser på skærmen

Skærmen er ofte et af de mest skrøbelige steder på telefonen, og den kan let blive ridset, hvis den eksempelvis ligger i en taske eller lomme med skarpe genstande. Beskyt din skærm ved at investere i plastfilm eller panserglas, som du klistrer på skærmen. Plastfilm vil beskytte mod overfladiske ridser, hvorimod et panserglas som oftest beskytter mod hårde slag på skærmen, og det er derfor godt mobiltilbehør.

 

Beskyt optimalt med et cover

Den mest optimale måde at beskytte din mobiltelefon på er med et cover. Et mobilcover kan aftage noget af stødet, hvis du eksempelvis taber telefonen. Der findes meget forskelligt Iphone tilbehør, som er beregnet til at beskytte det kære eje, og der findes mobil coverstil alle typer telefoner og i alle mulige stilarter. Covers findes også i forskelligt materiale, som beskytter i forskellig grad. Eksempelvis vil et silikone- eller gummicover beskytte bedre end et plastikcover, da det bløde materiale bedre absorberer stød end det hårde materiale.

Skriv et svar