Hvorfor din virksomhed bør vælge en SAP-softwareløsning

IT-løsninger og softwaresystemer er ikke lige let at finde rundt i for alle. Ikke nok med det, så findes der et hav af forskellige muligheder, så det er svært at opretholde et overblik over, hvilken løsning der passer bedst til din virksomheds behov. Heldigvis kan konsulenthuset 2BM, samt de rette IT-løsninger fra SAP, være den helt rette kombination for jer.

SAP-løsning der opfylder organisationens krav

Overordnet set udvikler SAP IT-systemer der bruges til at forbedre, strømline og systematisere virksomheders interne processer. Men sammenligner man deres forskellige løsninger, så er ikke én den samme. De mange løsninger er nemlig udviklet således, at de tilpasses den enkelte virksomhed og branche. Det har resulteret i, at SAP i dag har løsninger til omkring 25 forskellige brancher. Herunder både industrivirksomheder, postvæsner, butikker, hospitaler og mange flere. Bare i Danmark gør virksomheder som DONG, SAS, SKAT og LEGO brug af IT-løsninger fra SAP, og det er derfor bestemt ikke usandsynligt, at der også findes en løsning, der opfylder din organisations krav, behov og præferencer.

Nogle af de populære løsninger fra SAP er bl.a. SAP Fiori, som mobiliserer virksomheden og dermed øger effektiviseringen markant. Herudover er der at nævne SAP HCM, som optimerer virksomhedens HR ved at tilpasse mennesker, processer og systemer, og samtidig udnytter dine medarbejders potentiale, produktivitet og effektivitet. Derudover er der også SAP Cloud løsninger, som giver dine medarbejdere mulighed for at samle al viden under samme platform, og ydermere har SAP også udviklet en løsning til at håndtere den persondata, som du konstant samler i dine systemer, og som du ikke må miste af hensyn til dine kunder og din virksomheds ry.

Disse forskellige løsninger giver ikke kun din virksomhed mulighed for at få glade medarbejdere og optimerede arbejdsgange, men  i sidste ende kan det også resultere i en stærkere bundlinje.

 

2BM sikrer en glidningsfri implementering af SAP

For at køre et nyt IT-system til dørs, så er det nødvendigt at have de rigtige eksperter ved hånden. Det er her 2BM kommer ind i billedet. For når et nyt softwaresystem eller IT-løsning skal inkorporeres i en virksomhed, er det ikke noget, man skal tage let på. En ny IT-løsning kan fylde en del i medarbejdernes arbejdshverdag, hvis ikke det bliver implementeret korrekt fra starten. Og det kan i værste tilfælde ende som et irritationsmoment, der påvirker det stykke arbejde, virksomhedens ansatte udfører. Derfor er det både ressource- og energimæssigt en god investering at få den rette konsulent med stor erfaring til at hjælpe med implementeringen, så det sker så smertefrit og succesfuldt som muligt.

Konsulenthuset 2BM har i mange år arbejdet med de løsninger, SAP indeholder, og de er på den måde totalleverandør indenfor SAP og de beslægtede teknologier. De leverer hele pakken lige fra rådgivning og licenser til implementering og applikationsstyring, så virksomhedens ansatte føler sig trykke i de nye systemer, og så de mere effektiviserede arbejdsgange opleves hurtigere. Med 2BM får du eksperter fra et konsulenthus, der hele tiden holder sig opdateret på SAP’s mange løsninger og muligheder inden for din branche. 2BM er nemlig din lokale samarbejdspartner, der har et globalt bånd. De er blandt andet en del af United VARs – et verdensomspændende netværk af SAP-konsulenthuse med repræsentation i 96 lande.

Har du spørgsmål til, hvorfor du som virksomhed skal gøre brug af SAP’s IT-løsninger, og er du nysgerrig på de mange muligheder og fordele, som din virksomhed kan få ud af SAP, så kontakt 2BM og få ekspertråd og viden fra deres konsulenter.

Skriv et svar