Gør julegaven personlig med et godt grin

Så er det snart jul igen, og hold da op hvor går tiden stærkt. Jeg føler ikke det er mere end et par uger siden, da jeg satte mig til bords med resten af familien for at få juleand og søde kartofler for derefter at danse rundt om juletræet så man endelig kunne få lov at pakke alle de gode gaver op! Men faktum er at vi snart kun er en måned væk fra juleaften. Mange forbinder juleaften og julen generelt med nisser, juletræ, julemad og julesange. De fleste børn har dog nok allesammen en ting, der står alle øverst på listen over ord, man kommer i tanke om, når man tænker på jul: nemlig julegaver! Julegaver er noget af det bedste at modtage og det er samtidig noget af det bedste at give. I denne artikel vil jeg især snakke om sidstenævnte og hvordan man kan få skrevet en hilsen som kan lægges med gaven så den bliver ekstra sjov. Det kan gøres på mange måder men en af de sikreste er at skrive en joke, vittighed eller måske et citat eller et ordsprog. Det kan alt sammen findes på siden bedstejokes.dk, hvis man vil have lidt mere inspiration.

Gør gaven ekstra speciel

Først og fremmest er det vigtigt at man får købt den rigtige julegave. Det første sted at få ideer er ved at kigge på sin fars, mors, søsters, kones etc. ønskeliste. Hvis denne er tom kan det være en mulighed at tage alternative metoder i brug, og her skal man måske til at kigge på muligheder som coolshop. I denne liste kan man finde frem til en masse gode ideer på gaver som altid er en vinder.

Vedlæg en sød og sjov hilsen

Derefter skal man have gaven eller gaverne pakket ind. Når man først har pakket dem ind i noget flot gavepapir kan man passende skrive en lille sød hilsen. Her vælger de fleste at følge den gængse model for at skrive en til og fra kort, men man kan gøre det ekstra godt hvis man vedhæfter lidt mere tekst. På denne måde gør man det også mere personligt for modtageren og på den måde vil han eller hun huske gaven endnu bedre!

Skriv et svar