Gør rejsetiden sjovere med disse simple råd

Vi valfarter væk fra Danmark for at komme ned til en højere temperatur, turkisblå vand, gode drinks og meget andet. Vi elsker at rejse, og vi glæder os til at nå frem til destinationen. Men vi synes ikke, at rejsen med ventetid i lufthavnen og den lange flyvetur er særlig sjov – nej, det er direkte kedeligt. Problemet er, at det ofte er en periode på mange timer, vi rejser, for at komme ned i varmen – og der er jo ydermere en rejse hjem til Danmark igen. Det er aldrig sjovt, men er du forberedt, kan ventetiden faktisk blive endnu et højdepunkt på rejsen, og her i artiklen kommer nogle simple råd, du kan tage til dig.

Tag på casino online

Det lyder måske underligt, men har du en mobil, tablet eller computer med dig, kan du hoppe forbi roulettegeeks.dk,som er et univers online, der byder dig velkommen til mange timers underholdning. Her kan du spille roulette, der er klassikeren over dem alle. Det er noget, som helt sikkert vil gøre ventetiden sjovere, da adrenalinen pludselig stiger, når du først træder ind. Du har mulighed for at vinde den helt store gevinst, og skulle du ikke vinde, vil du helt sikkert stadig have en sjov oplevelse, der pludselig gør ventetiden mere udholdelig.

Lyt til lydbøger eller læs e-bøger

Når du rejser på ferie, er kufferten tætpakket, og der er nok ikke plads til et gram mere. Det betyder kort sagt, at du ikke har plads til de tre eller fire bøger, som snildt kan læses på en uge eller to i varmen. Heldigvis behøver du ikke længere at undvære en god bog, fordi nu kan du have et stort bibliotek i lommen, uanset hvor du befinder dig. Med det mener vi, at du kan have lyd- og e-bøger på din mobil, og du har derfor altid en god bog i nærheden. Det kan være, når du sidder og venter i lufthavnen, i køen til indtjekning eller på selve flyet. Her kan du altså fordybe dig i en god bog, hvad enten du lytter eller læser den. Det er dog vigtigt, at du får hentet det hele ned, inden du mister internettet i luften, fordi du så ikke kan komme til dine bøger, men alt dette har du heldigvis meget tid til at klare.

Saml hele familien om et spil kort

Du må aldrig undervurdere et spil kort. Det fylder ingenting, og det er super simpelt – og det giver dig et hav af muligheder. Med et enkelt sæt spillekort er det muligt at spille flere 100 forskellige spil, og derfor bliver udfordringen pludselig at begrænse sig, fordi I kan ikke nå det hele. Eventuelt kan I alle hver især bestemme et spil, I skal spille en halv time, hvorefter I så skifter til det næste spil. På den måde vil I kunne nå at spille mange forskellige spil, inden I når frem til rejsedestinationen.

Det er træls at skulle starte eller slutte rejsen med at kede sig, og derfor har vi her givet dig nogle idéer til at gøre ventetiden sjovere.

God rejse.

 

Minimum 18 år – StopSpillet: 70 22 28 25 – ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt