Gode råd til hvordan du giver billige gaver

Giv en gave på budget: kig efter rabatkoder og deals. Der kan virkelig være penge at spare.

Ønsker du for eksempel at give din kæreste eller din mor noget lækkert modetøj i gave, kan du eksempelvis få rabat hos Stylepit med gode rabatkoder.

Hvis du ikke vil ud i at lave hjemmelavede gaver, så kig efter rabatkoder og deals på nettet. Det vil helt sikkert hjælpe på gaveøkonomien, og dermed gøre det endnu sjovere at give gaver til dem, du holder af.

Hvad med en oplevelse?

Den bedste gave kan være en oplevelse. Gaver behøver ikke at være materielle, for at de er gode. Tit er de bedste gaver faktisk en oplevelse – måske en oplevelse som du kan have sammen med den person, som du giver gaven til.

Oplevelser kan man selvfølgelig også finde både gode deals, rabatkoder og tilbud på, men en anden måde at gøre en oplevelse billig, er simpelthen ved at lade være med at bruge en hel masse penge. Det lyder måske umuligt, men ville for eksempel følgende ikke være en god gave til din kæreste på jeres årsdag: Du står tidligt op og laver morgenmad, der kan serveres på sengen. I sidder og nyder det, hvorefter du tager din kæreste med ud og for at se en gratis kulturoplevelse. Efter det tager I ned i en park, hvor I spiser den madpakke, du har taget med. Gør det gerne lidt hyggeligt med et tæppe og måske en god flaske vin.

Når I kommer hjem, står den på massage til din kæreste, der ellers bare skal slappe af resten af dagen, mens du står for noget lækkert aftensmad, der serveres med levende lys og måske lidt god musik.

Tror du ikke, at den vil gå rent hjem hos din kæreste – selvom det ikke har kostet meget mere, end hvad I ellers plejer at bruge på mad?

Skriv et svar