Få smukt og skinnende hår med de rigtige hårprodukter

Ja, du læste nemlig helt rigtigt. Det er ikke alle, der ved, hvor stor betydning dit valg af shampoo har, for at du har velplejet hår. Ved at vælge en shampoo og conditioner der passer til din hårtype, er du i højere grad sikret mod slidt, kedeligt og tørt hår. Uanset hvilken hårtype du har, så har Redkin hårprodukter, der passer perfekt til dit behov – find udvalget her.

Helgarder dig og vælg en shampoo med UV filter

I disse varme sommermåneder er de lange lokker ekstra udsatte på grund af solens stråler og de mange timer, der bruges udendørs. Både sol, swimmingpool og havvand er alle ting, der skader dit hår. Ved at vælge en shampoo, der har UV filer i, er du sikker på at få renset håret for klor og saltaflejringer efter de nedkølende svømmeture. UV filteret beskytter yderligere dit hår mod solens kraftige stråler. Du kan både få shampoo og hårmaske, der beskytter mod solens stråler.

Produkter til både farvet og ufarvet hår

Uanset om du har farve i dit hår eller ej, så er der en serie, der passer til dig. Hvis du er i tvivl om, hvilken type dit hår er, så kan du spørge din frisør. Har du tørt og sprødt hår, afbleget hår, skadet og svækket hår eller blot helt normalt hår, så er der produkter, der vil være perfekte for dig. Du kan også få produkter, der er uden parabener og silikone, hvis det er noget, som betyder noget for dig. Derudover kan du få produkter, der giver dig voluminøst hår, eller shampoo der modhjælper problemer i hovedbunden. Hvis du er en kvinde, der godt kan lide at style dit hår med glattejern eller krøllejern, kan det yderligere være en god idé at købe et produkt, der er varmebeskyttende. Varmen fra diverse glatte- og krøllejern skader nemlig også dit hår meget. Ved at anvende varmebeskyttelse passer du dermed bedre på dit hår, hvilket vil give dig et sundere og mere velplejet hår. Og hvem vil ikke gerne have dette?

Skriv et svar