Hvorfor skal jeg skifte cigaretterne ud med en e-cigaret?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er et væld af gode grunde til, at du bør skifte dine cigaretter ud med en e-cigaret. Hvis det ikke er noget, du allerede har gjort, så bør der ikke lægges skjul på, at det ikke er noget, du bør tøve med at gøre. Det vil nemlig kun komme til at gavne dig på en lang række måder, hvis du skifter over til en sund e-cigaret.

Er du i tvivl om, hvad der er fordele ved at skifte fra cigaretter til en e-cigaret, så er det heldigt, at du her kan blive meget klogere på dette. Nogle fordele er mere markant end andre, men der kan dog gives en garanti for, at du faktisk vil blive overrasket over, hvor mange fordele, du får ved et skifte som dette. Mange af disse fordele kan du læse mere om her.

1. Det er sundere end røgen fra dine cigaretter

Den primære grund til, at du ikke længere bør ryge cigaretter, men at du i stedet bør begynde at dampe på en e-cigaret er, at det er markant sundere. Der er mange skadelige stoffer i røgen fra en cigaret, men det er ikke tilfældet i den damp, der kommer fra en e-cigaret. Det vil derfor også hurtigt kunne mærkes, at du vælger at skifte røg ud med damp.

2. Det er billigere end at købe cigaretter

Én ting er, at du skal ud og købe en e-cigaret, men når den først er købt og du blot skal købe nyt e-væske til den, så vil du også hurtigt kunne se, at det er langt billigere for dig at dampe frem for at ryge. Hvis du ryger blot én pakke cigaretter om dagen, så kan du forvente, at du kan spare op mod 13.000 kr. om året, hvis du skifter cigaretter ud med en e-cigaret.

3. Du lugter ikke af cigaretrøg

Der er ikke nogen, der er i tvivl om, at lugten af røg ikke just er rar. Dertil er det også noget, der sætter sig i både hår og tøj, så hvis du ryger, så kan du være helt sikker på, at du lugter af det. Hvis du i stedet damper på en e-cigaret, som du f.eks. har købt hos Pandacig, så er det ikke noget, du skal være bange for, da dampen ikke lugter eller sætter sig i dit tøj.