Vær miljøbevidst og fyr med træpiller eller briketter.

Der kan være flere fordele ved at fyre med enten træpiller eller briketter i forhold til almindelig brænde. Nogle af disse fordele vil i nedenstående blive gennemgået.

Fyr med træpiller

Har du en brændeovn, kan du med fordel anvende træpiller. Træpiller til brændeovnen er en stigende populær fyringsmetode, hvor en fordel er, at de kan opvarme dine rum på meget kort tid grundet træpillernes brandværdi. Derudover er træpillerne lette at anvende og har en meget høj forbrændingsgrad, hvilket medfører en langt mindre mængde aske end traditionel brænde. Træpiller er fordelagtige at bruge i forbindelse med opvarmning af private hjem, og er et miljøvenligt valg af brændstof. Træpiller er nemlig både CO”-neutrale og bidrager ikke til drivhuseffekten, da pillerne afgiver samme mængde CO” som træet oprindeligt optog, mens det stod i skoven. Bor du i Kalundborg, Odsherred eller Slagelse, kan du med fordel vælge JV-træpiller. Læs mere om træpiller her.

Fyr med træbriketter

Der kan ligesom ved træpiller også være fordele ved at fyre med træbriketter. En fordel ved at fyre med træbriketter er, at det er både nemt og bekvemt at håndtere og opbevare sine træbriketter. Derudover er det en fordel, at træbriketter brænder jævnt og kontrolleret i forhold til almindeligt brænde, som naturligt indeholder fugt, bark, knaster og harpiks, hvilket gør, at afbrændingen kan blive ujævn og svær at kontrollere. Fugtindholdet i briketter er meget lavt, og du skal derfor ikke bekymre dig om, om briketterne er tørre nok til at fyre med. Samtidig er der ligesom ved træpiller også nogle klimabevidste fordele ved at fyre med træbriketter, da de ligeledes er CO2-neutrale og derfor ikke udleder mere CO2 til atmosfæren end træet, som briketterne er lavet af, selv optog under væksten. Hos JV-Træpiller leveres forskellige former for briketter til området i og omkring Kalundborg, Odsherred og Slagelse.

Derudover kan du altid få vejledning og rådgivning i forhold til valg af træpiller og briketter, og du kan altid forvente at få tilpasses et tilbud til netop dit behov.

Skriv et svar