Så tryg som mors mave

Mens babyer ligger i deres mors mave, er de beskyttet fra omverdenens mange indtryk. De hører moderens hjerteslag og skvulper lige så stille rundt i moderhavet uvidende om det liv, som de snart skal begynde udenfor mavens trygge sfære. Når de så er kommet ud i verden og bliver præsenteret for alle de stimuli, som verden har at tilbyde, så har de brug for også at kunne trække sig og at finde den samme fred og ro, som de havde inde i maven. Det beroliger deres nervesystem, og sørger for, at de kan bearbejde alle indtrykkene og skabe nye nerveforbindelser i deres hjerne.

Med en babynest har du mulighed for at kunne genskabe denne trygge følelse for dit barn og til en pris, som alle kan være med på. Lige nu er der tilbud på babynest her.

 

Omsluttende og sikker

En babynest er en slags rede, der kan justeres i størrelsen, så den altid tilbyder dit barn sikkerhed og en følelse, som det kender fra før det blev født. En babynest består af en skumbund med en blød ’pudekant’ hele vejen rundt. Det hele er betrukket i 100% bomuld, så det er blødt og behageligt for dit barn at ligge på. Der er monteret anoraksnore i pudekanten, som gør, at den nemt og hurtigt kan justeres i størrelsen bare ved at stramme eller løsne snorene.

 

En babynest sørger for at barnet ikke ruller ud over kanten, når i ligger og leger i sofaen, eller sørger for at afgrænse barnets soveplads, når det ligger og sover i forældrenes seng. En babynest kan også bruges som hjælp til rygtræningen ved at lægge barnet med pudekanten på brystet og med armene ud over kanten. På denne måde kan det nemt ligge og træne at skulle holde sig oppe. Der er masser af gode tilbud på babynest lige nu.

Skriv et svar