Hovedbeklædning til enhver lejlighed

Står du og mangler en ny hue, hat, eller kasket? Der er mange forskellige former for hovedbeklædning, og hvis du er hattetypen, så er der rigtig mange fine muligheder at gå efter. Der findes både forskellige pasformer, men også farver og mærker. Et af de rigtig fine mærker inden for hovedbeklædning, som producerer mange forskellige slags, er mærket flexfit.

Den klassiske kasket

Den klassiske baseballkasket, den går man aldrig galt i byen med. Den er normal i pasform, og kan både matches med en almindelige hættetrøje eller sweatshirt, men kan også sættes sammen med noget finere, som eksempelvis en polo. Den kan bæres til mange forskellige lejligheder, alt efter hvad man vælger at have på dertil.

Kasketten som matcher skateren

Snapbacken, som den også bliver kaldt. Denne kasket er mindre fin i sin pasform. Den er mere rund, sammenlignet med den klassiske kasket, som er mere aflang. Denne kasket er god til dig, som står på snow- eller skateboard, men kan selvfølgelig bruges af alle. Den er ikke så fin i sit look, hvorfor den ofte vil blive fravalgt til de finere arrangementer.

Den varme hue

En varm hue, som er et must-have i vinterens kolde måneder. Den fås i mange forskellige farver, med eller uden logo og kort eller lang model, alt efter hvad du synes, der passer bedst til dig. Den er god til udendørs brug, men ofte lidt for varm at have på indendørs.

Eller er du til bøllehatten?

Bøllehatten er en rigtig sommerhue. Den bliver flittigt brugt hen over sommeren, og giver et kækt look. Bøllehatten havde sit helt store comeback i sommeren 2016, men siden da har den holdt ved og går ikke lige sådan af mode. Du går derfor aldrig galt i byen med en fin bøllehat. Bøllehatten fås også i forskellige farver, alt efter hvad der lige falder i din smag.

 

 

Skriv et svar