Styrk din garderobe med disse styles

Hvis du ønsker at pifte din garderobe lidt ekstra op, og være helt sikker på at du følger de nyeste og hotteste modetrends, skal du blot læs med her. Tre af de største sommerhits når det kommer til kvindetøj er tracksuits, playsuits og sommerkjolen. Du kender måske ikke til dem alle sammen, derfor kan du nedenfor læse lidt mere om, hvad der kendetegner de enkelte styles.

  • Tracksuits
    Tracksuits er det pæne joggingtø Det er en over- og underdel, der i høj grad minder om et helt almindeligt joggingtøj sæt, men det er altså mere end blot det. Flere af sættene er lavet i velour og har bestemte mønstre forskellige steder, der pynter på sættet, og dermed gør det til det ’pæne’ joggingtøj.
  • Playsuits
    Playsuits er det suveræne sommerhit. Det er den perfekte kombination af kort kjole og shorts. Denne style minder nemlig meget om en almindelig top eller kjole for oven, men er syet sammen med underdelen, som er shorts. Det er derfor sommerens bud på en buksedragt. De kan både fås med afdæmpede farver og designs til hverdag samt fuld knald på farver og mønstre til fest.
  • Sommerkjole
    Sommerkjolen har selvfølgelig været her i mange år, men en sommerkjole er ikke bare en sommerkjole. Den kan fås i mange forskellige modeller og design, hvilket gør den god til både hverdag og fest. Nogle sommerkjoler er lange og lette, som f.eks. går perfekt til et bryllup, hvor andre er korte og tætsiddende, hvilket vil gå perfekt til en aften i byen med veninderne.

Få accessories kan pifte dit look op til hver en anledning

Med meget få accessories vil du hurtigt kunne skrue op eller ned for stilen på dit tøj. Den enkle sorte playsuits kan f.eks. hurtigt blive piftet op med et par farverige pumps eller stiletter og en flot velourtaske. Den lange blomstrede sommerkjole vil hurtigt kunne bruges til hverdag, hvis du sammensætter den med et par flade ballerina sko og en stor sort taske. Mulighederne er altså mange med få accessories.

Skriv et svar