Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling med dermaroller

Det kan være svært at finde tid til at forkæle sig selv i en travl hverdag, hvor man har mange ting at se til og sjældent får noget tid til sig selv. Det kan især være stressende som forældre, da man både skal bruge tid på at passe sit arbejde, samtidig med at man har børn og en bolig, som der også skal passes. Det kan altså godt være nødvendigt med en lille pause i ny og næ, og her kan en ansigtsbehandling være en oplagt muligheden for at få lidt afstressende alenetid, hvor man selv er i fokus. Især her om vinteren, er der mange, som døjer med hudproblemer, og derfor kan man blandt andet forkæle sig selv med en ansigtsbehandling med dermaroller på Frederiksberg i København hos Klinik Q. På den måde kan man få lidt tid til at forkæle og pleje sig selv, så man går derfra med helt ny energi og igen kan takle hverdagen uden at være helt så stresset.

Få mange forskellige skønhedsbehandlinger hos Klinik Q

Hvis du gerne vil forkæle dig selv med en skønhedsbehandling, men ikke har problemer med huden og ikke ønsker en ansigtsbehandling, kan du også få mange andre skønhedsbehandlinger hos Klinik Q. Klinik Q tilbyder også Eyelash Extensions, som kan give dig naturlige og flotte vipper. Det er selvforkælelse på højt plan, og kan spare én meget tid om morgene, fordi man ikke behøves bruge tid på at lægge make-up. Man får naturligt lange og mørke vipper, hvilket betyder, at mascaren ikke ikke behøves spille så stor en rolle, som den måske tidligere har gjort. Det er altså ikke nødvendigt med mascara, når man har en Eyelash Extension, da vipperne så allerede er lange og mørke. Man kan altså få lidt ekstra tid i hverdagen og om morgenen, når man slipper for at skulle lægge alt for meget make-up.

Skriv et svar