Hvilken støvsuger skal jeg gå efter?

Der er flere ting, som man bør være opmærksom på, hvis man overvejer at investere i en ny støvsuger. Der findes mange varianter af støvsugere på markedet, og derfor kan det være lidt vanskeligt at vide, hvad man skal gå efter. Valget kan bl.a. afhænge af støvsugerens ydeevne og brugervenlighed og samtidig hvordan den manøvrerer ift. din bolig. Der er imidlertid flere ting at overveje, og denne lille guide kan forhåbentlig gøre dig en smule klogere på markedet, så du får de bedste kort på hånden i forbindelse med købet.

De forskellige varianter

Posestøvsugeren er den mest almindelige støvsuger i hjemmene. Den er ganske enkel, og man skal blot sørge for at udskifte poserne, når de er fyldt op. Hvis du derimod investerer i en støvsuger uden pose, behøver du selvsagt ikke gå ud og købe nye af disse. Du skal dog til gengæld rense støvsugerens beholder, og hvis du er allergiker, skal du medregne dette element, da du ved tømningen kan risikere at komme i kontakt med støvet. Hvis du har et par mindre hjørner og afkroge i huset, eller hvis du blot skal fjerne lidt støv eller krummer hurtigt og nemt, kan du overveje at bruge en håndstøvsuger. Den bruger ingen ledning og fylder ingenting.

Andre vigtige aspekter

Du bør som udgangspunkt gå efter et højt wattniveau i forbindelse med sugeevnen, da dette indikerer støvsugerens reelle ydeevne. Støj kan også være et aspekt, men det kan sagtens lade sig gøre at finde støjsvage støvsugere med en god sugeevne. Brugervenlighed også ganske vigtigt, og det skal gerne være ligetil at udskifte og af- og påmontere støvsugerens dele. I forhold til ledningen er det, såfremt huset har en vis størrelse, en ganske god idé med en lang ledning, som giver en større arbejdsradius. Følg linket og find din næste støvsuger her.

Skriv et svar