Håndstøvsugeren kommer dig til undsætning

Støvsugeren er en god ven af mange boligejere, da den kan næsten alene kan få hus og lejlighed til at se nogenlunde pænt ud igen. Venskabet kommer dog ikke altid uden lidt grus i maskineriet, bl.a. fordi der er en ledning, som man altid lige skal være lidt opmærksom på. Her kan håndstøvsugeren imidlertid komme til hjælp, da den nemt og hurtigt kan fjerne støvet – også på de mere ufremkommelige steder i hjemmet. Hvis du læser med her, kan du forhåbentlig få et par nyttige informationer med i bagagen omkring håndstøvsugeren og dens fordele.

Varianter

Som udgangspunkt findes der to forskellige varianter af håndstøvsugere. Den almindelige, håndholdte støvsuger består af et mundstykke og et støvdepot, som er indbygget i selve skaftet. Den anden model består af en 2-i-1 løsning, hvor en lille håndholdt støvsuger er påmonteret en ledningsfri støvsuger med mundstykke og længere håndtag. Den konventionelle og håndholdte håndstøvsuger har den største sugeevne af de to varianter, men til gengæld har 2-i-1 varianten en større alsidighed hvad angår rengøringsopgaverne. Hvilken støvsuger du skal investere i kommer således an på dine behov. Whiteaway.com tilbyder forskellige slags håndstøvsugere til alle behov, og du kan se udvalget her.

Tydelige fordele

Den store fordel ved håndstøvsugeren er, at den grundlæggende frigør dig fra bøvl med flere meter ledning. Samtidig slipper du for konstant at skifte poser – du skal blot tømme støvbeholderen, når den er fyldt op. Som nævnt ovenstående kan det også være drønirriterende, når man skal finde den store støvsuger frem for en lille smule snavs, som håndstøvsugeren kan klare i et snuptag – især hvis det er på et lidt svært tilgængeligt sted i hjemmet. Som en yderligere fordel behøver håndstøvsugeren heller ikke at være særlig dyr. Håndstøvsugeren kan ikke egenhændigt klare støvsugningen i hele hjemmet, men den er genial som supplement og til ekstra koncentreret støvsugning på bestemte steder.

Skriv et svar